Αρχική > blog

( blog ) bath and home solutions

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ LATORRE TAYAMinimal σχεδιασμός και αρμονική σύνθεση όγκων ξεχωρίζουν στην σειρά TAYA από την LaTorre. Οι μπαταρίες μπάνιου της σειράς οι οποίες κατασκευάζονται εξ' ολοκλήρου στην Ιταλία και υπόκεινται σε όλους του απαραίτητους ποιοτικούς ελέγχους παρουσιάζουν τα παρακάτω χαρακτηριστικά

  • Επιχρωμίωση συμφωνα με τους κανονισμούς ΕΝ248
  • Πάχος χρωμίου 0.4 micron
  • Πάχος νικελίου 12 micron
  • Μηχανισμός κεραμικών δίσκων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΕΝ-817 - ASME A112.18.1M
  • Περλάτορ κατά των αλάτων, χαμηλού θορύβου και αντοχής στη υψηλή πίεση
  • Ορειχάλκινα εύκαμπτα σπιράλ με ελαστικό εσωτερικό σωλήνα

Οι μπαταρίες που διατίθενται απο το www.e-bath.net είναι οι παρακάτω

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Βρύση κουζίνας Blanco SedaΕυφυής λύση συνδυασμένη με κορυφαία ποιότητα, αντοχή, ασφάλεια και υγιεινή. Ολα μαζί συνυπάρχουν στην νέα βΒρύση κουζίνας SEDA από το Γερμανικό εργοστάσιο της BLANCO. Η καθ'ολα λειτουργική ιδιαιτερότητα της βρύσης είναι η δυνατότητα ανάκλισης του σωλήνα εκροής νερού, κάτι το οποίο μας δίνει την δυνατότητα πλύσης μεγάλων σκευών χωρίς πρόβλημα. Η ανάκλιση αυτή έχει σαν αποτέλεσμα το ελάχιστο ύψος εκροής να είναι 18cm ενώ το μέγιστο μπορεί να φτάσει μέχρι τα 23cm.

Δείτε το προιόν ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιπλο μπάνιου Strato 60x45Επιπλο μπάνιου κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από PVC, κάτι το οποίο προσδίδει στο προιόν υψηλή αντοχή στην υγρασία. Η βάση του επίπλου με διάσταση 60x45x85 cm βγαίνει σε λευκό χρώμα ενώ η πρόσοσψη του επίπλου μας προσφέρει 4 επιλογές, Λευκό, Κόκκινο, Μαύρο η Μπέζ και συνοδεύεται από νιπτήρα πορσελάνης.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Νεροχύτης κουζίνας Blanco Subline 700U LEVELΤο μοντέλο της SUBLINE-700 U LEVEL επιβεβαιώνei την αφοσίωση της BLANCO στην επινόηση και κατασκευή πραγματικά πρωτότυπων νεροχυτων κουζίνας. Με μοναδική κομψότητα ξεχωρίζει για την μεγάλη γούρνα του η οποία χωρίζεται σε δύο διαφορετικά επίπεδα. Το άνω επίπεδο χρησιμεύει για απόθεση και στέγνωμα. Ανάλογα με τις απαιτούμενες ανάγκες ο νεροχύτης μπορεί να μεταμοσφωθεί σε ένα ολοκληρωμένο κέντρο εργασίας. Ειδικά σε περίπτωση χρήσης εξαιρετικά μεγάλων σκευών, το πλήρες μέγεθος του νεροχύτη γίνεται εκμεταλλεύσιμο με τέτοιο τρόπο ώστε να συμπεριφέρεται σαν μία μεγάλη γούρνα.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Μπαταρίες μπάνιου ITALIAΤο απλό και καθαρό design συνδυαζόμενο αρμονικά με το τετράγωνο και σωληνωτό στύλ δίνουν ένα αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα, στην σειρά Italia. Για κάθε γούστο υπάρχει και μία ιδανική επιλογή που ταιριάζει με το μπανιο σας και ολοκληρώνει την λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρου.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Καμπίνες μπανιέρας από τοίχο σε τοίχο VERONAΜία νέα σειρά από καμπίνες μπανιέρας προστέθηκε στα προιόντα του www.e-bath.net με την ονομασία VERONA. Η νέα σειρά αφορά καμπίνες για μπανιέρες από τοίχο σε τοίχο και κυκλοφορεί σε 3 διαφορετικές διαστάσεις 160, 170 & 180 cm. Μαζί με την σειρά επιλεκτικά διατίθεται και προσθήκη με μηκος 3 cm, η οποία προσαρμοζόμενη στην καμπίνα μπορει να προεκτείνει αυτή κατά 3 η 6 cm.

Οι καμπίνες είναι κατασκευασμένες από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 5mm το οποίο υπάρχει σε δύο εκδοσεις, Διάφανο η Σεριγραφάτο. Τα μεταλλικά μέρη είναι απο επιχρωμιωμένο Αλουμίνια με γυαλιστερή επιφάνεια. Οι καμπίνες πού έχουν συνολικό ύψος 140cm κλείνουν με μαγνητικό τρόπο εξασφαλίζοντας πλήρη σταγανότητα στην κατασκευή.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Μπαταρίες μπάνιου LaTorre TechΗ σειρά Tech του Ιταλικού εργοστασίου της LaTorre συνδυάζει αρμονικά το μοντέρνο με το κλασικό στυλ. Απαλές γραμμές και minimal σχεδιασμός δύο από τα κυριότερα χαρακτηριστικά της σειράς, τα οποία συνδυαζόμενα με την εξεραιτική ποιότητα κατασκευής καθιστούν τα αντίστοιχα προιόντα μία άριστη επιλογή για το μπάνιο σας.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχέδια μπάνιουΣχέδια για ένα μπάνιο στην περιαστική περιοχή Θεσσαλονίκης. Ο χώρος έχει διάσταση 4,10x2.30 m και ύψος 2.50 m. Η χρήση του μπάνιου από άτομο με ειδικές ανάγκες επέβαλε την σαφή οριοθέτηση των λειτουργιών του χώρου. Για την ευκολότερη πρόσβαση αλλά και την ευκολία στον καθαρισμό επιλέχθηκαν κρεμαστά είδη υγιεινής. Τα πλακάκια επένδυσης των τοίχων ανήκουν στην σειρά Joy με διάσταση 20x50cm ενώ το δάπεδο επιστρώθηκε με πλακακια διάστασης 33x33cm.

Η καμπίνα είναι ειδική κατασκευή προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του χώρου αλλά και των χρηστών αυτού. Το κρύσταλλο είναι ασφαλείας με πάχος 8mm και όλα τα μεταλλικά μέρη έχουν κατασκευαστεί από ανοξείδωτο χάλυβα.

Στα κρεμαστά είδη υγιεινής τα οποία είναι του Ιταλικού εργοστασίου GSI ( Norm-55 ) έχουν προσαρμοστεί εντοιχισμένα καζάνια της Geberit.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ανοιγόμενες πόρτες ντουζιέρας FloridaΑνοιγόμενες πόρτες ντουζιέρας για τοποθέτηση από τοίχο σε τοίχο. Η σειρά αποτελέιται από δύο μοντέλα, τα οποία καλύπτουν άνοιγμα από 77-81εκ και 87-91εκ αντίστοιχα. Η σειρά συμπληρώνεται από μία προσθήκη μήκους 3εκ η οποία μπορεί να αυξήσει το μήκος του κάθε μοντέλου. Υπάρχει η δυνατότητα να εγκαταστήσουμε μαζί με την πόρτα μία η δύο προσθήκες ( αριστερά και δεξιά ) με αποτέλεσμα να αυξήσουμε το μέγεθος κατά 3 η 6εκ αντίστοιχα.

Οι πόρτες είναι κατασκευασμένες από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 6mm και το συνολικό τους ύψος είναι 185cm. Όλα τα μεταλικά μέρη της κατασκευής είναι από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο και το κλείσιμο της πόρτας είναι μαγνητικό.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

καμπίνα μπάνιουΗ καμπίνα μπάνιου Shape-5 είναι ειδική κατασκευή για να καλύψει τις ανάγκες χώρου με διάσταση 150x90 cm. Το συνολικό ύψος της κατασκευής στη περιπτωσή μας δεν υπερβαινει τα 190cm. Τα μεταλλικά μέρη της καμπίνας είναι από Ανοξείδωτο χάλυβα ενώ τα διαχωριστικά έχουν κατασκευστεί από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 8mm. Το εμπρόσθιο τμήμα εισόδου αποτελείται από ένα σταθερό φύλλο και ένα συρόμενο το οποίο κλείνει με το πλαινό σταθερο φύλλο με μαγνητικό τρόπο.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σελίδα 5 από 6

<< Έναρξη < 1 2 3 5 > >>