Αρχική > blog

( blog ) bath and home solutions

Πλακάκια EGEOΠρόταση μπάνιου με πλακάκια από την σειρά EGEO σε αρμονικό συνδυασμό του Λευκού με το Μπλε. Κάτι το οποίο αναδεικνύει το μπάνιο σε κυρίαρχο δωμάτιο του σπιτιού και χώρο χαλάρωσης. Τα σχέδια εκπονήθηκαν από το δημιουργικό τμήμα του e-bath.net.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πλακάκια δαπέδου SienaΠλακάκια δαπέδου Πορσελανάτα τύπου ξύλου. Οι ζεστές αποχρώσεις των πλακιδίων της σειράς Siena θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε εναν χώρο χαλάρωσης και συγχρόνως λειτουργικό. Τα πλακάκια της σειράς είναι Πορσελανάτα και λόγω της χαμηλής υδατοαπορροφητικότητας μπορ΄υν να χρησιμοποιθηθούν ακόμη και σε εξωτερικό χώρο. Οι διαστάσεις των συγκεκριμένων πλακιδίων είναι 15,50 χ 62 cm κάτι το οποοίο προσφέρει αρκετές επιλογές τοποθέτησης. Η επιφανειά τους είναι ΜΑΤ και προσφέρονται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις ξύλου.


Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ GLOSSYΤα σχέδια μπάνιου αφορούν χώρο σε ισόγεια κατοικία στην περιοχή της Εδεσσας. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα πλακάκια από την σειρά GLOSSY με διάσταση 25x50cm για την επένδυση των τοίχων και 33x33cm για την επίστρωση του δαπέδου. Βασικό στοιχείο της επένδυσης του τοίχου το Decor της σειράς το οποίο έχει τιμή πώλησης ανά τετραγωνικό μέτρο, κάτι το οποίο μας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ ΜΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ONEΣχέδια μπάνιου με πλακάκια από την σειρά ONE με διάσταση 20x60 cm σε ΜΑΤ επιφάνεια. Η σειρά περιλαμβάνει τα πλακάκια σε απόχρώσεις του Μπεζ και του Μαρόν ενώ για την επίστρωση του δαπέδου προτείνεται εναλλακτικά η διάσταση 33x33 cm στην απόχρωση του Μαρόν. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός αφορά μπάνιο με διάσταση 2,40 x 3.00 m και ύψος 2,40 m.

 

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

DEVON ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥΤα σχέδια μπάνιου αφορούν χώρο σε κατοικία στην περιατική περιοχή Θεσσαλονίκης με διαστάσεις 3,00 x 2.50 x 2.40 (ύψος). Για την επένδυση των τοίχων και του δαπέδου επιλέχθηκαν πλακάκια από την σειρά DEVON με διάσταση 25x50cm σε γυαλιστερή επιφάνεια.

Για τον εξοπλισμό του μπάνιου χρησιμοποιήθηκαν τα παρακάτω προιόντα

  • Κρεμαστή λεκάνη και Μπιντέ MODO
  • Διαχωριστικά κρύσταλλα ντουζιέρας
  • Νντουζιέρα Εντοιχισμένη στο δάπεδο 107x72 cm
  • Επιτραπέζιος νιπτήρας Plettro 60x44 cm
  • Κρεμαστό έπιπλο μπάνιου από την Leffetto
  • Βρύση νιπτήρα ACTIVE
Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Συστήματα Εντοιχισμου για Ντουζιέρες & ΜπανιέρεςΤελευταία στην αγορά των ειδών υγιεινής κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος τα συστήματα εντοιχισμού για ντουζιέρες η μπανιέρες. Τα βασικά προιόντα που χρειαζόμαστε για να φτιάξουμε ένα τέτοιο σύστημα είναι οι μίκτες, οι εκτροπείς, τα τζετ, οι κεφαλές καθώς και τα τηλέφωνα χειρός. Συνδυάζοντας τα κατάλληλα μεταξύ τους προιόντα είμαστε σε θέση να στήσουμε κάτι το οποίο θα ταιρειάζει απόλυτα με τις ανάγκες μας.

Το πρώτο που πρέπει να αποφασίσουμε είναι το πόσες εξόδους θέλουμε να έχει το συστημά μας. Μπορεί να έχει από 1 έως 4 το πολύ εξόδους ( π.χ. Κεφαλή ντούζ, Στόμιο, Τζετ, Τηλέφωνο χειρός)

Περισσότερα...

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σχέδια μπάνιου στην Νεοχωρούδα Τα σχέδια αφορούν μπάνιο σε κατοικία στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης. Ο χώρος έχει επενδυθεί με πλακάκια της σειράς JOY διάστασης 20x50cm με γυαλιστερή επιφάνεια ενώ στο δάπεδο τοποθετήθηκε πλακάκι με διάσταση 32x32cm και ΜΑΤ επιφάνεια.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Νιπτήρας μπάνιου Delos 80x46cmΝιπτήρας μπάνιου από Υαλώδη Πορσελάνη με διάσταση 80x46 cm. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με 3 διαφορετικούς τρόπους, σαν Επικαθήμενος επάνω σε βάση επίπλου μπάνιου, σαν Ενθετος επάνω σε πάγκο είτε σαν Επίτοιχος. Το καθαρό βάθος του νιπτήρα είναι περίπου 11cm ενώ μεγάλο του πλεονέκτημα ο πάγκος εργασίας στην δεξια του μεριά.

Το προιόν μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πλακάκια εξωτερικού χώρου AndoraΠλακάκια δαπέδου εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Πορσελανάτα λευκής μάζας. Η σειρά περιλαμβάνει δύο χρωματισμούς Brown και Grey οι οποίοι προσδίδουν ζεστασιά στον χώρο που τοποθετούνται. Η διαδικασία συντήρησης του δαπέδου απλοποιείται ενώ υπάρχει αντοχή στις κλιματικές εναλλαγές και στην καθημερινή χρήση.

Τα πλακάκια είναι

 

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιπλο μπάνιου ElisirΤο έπιπλο μπάνιου ELISIR με διάσταση 80 cm είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από PVC, με αποτέλεσμα να έχει υψηλή αντοχή σε υγρασία. Ο νιπτήρας είναι κρυστάλλινος με διάσταση 80x50cm και προσφέρεται σε απόχρωση του Μαύρου και του Φυσικού χρώματος του Γυαλιού. Τέλος το άνω μέρος της σύνθεσης αποτελείται από Καθρέπτη με κρυφό ντουλάπι σε διάσταση 80x70x13cm.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σελίδα 4 από 6

<< Έναρξη < 1 2 4 6 > Τέλος >>