Αρχική > blog

( blog ) bath and home solutions

Νεροχύτης κουζίνας Blanco Nova 8SΝεροχύτης κουζίνας NOVA 8s από το Γερμανικό εργοστάσιο της BLANCO με διάσταση 116x50cm σε 9 χρώματα γρανίτη. Ο Νεροχύτης ο οποίος συνδυάζει τις ευρύχωρες γούρνες με το πρωτότυπο design προσφέρει στην κουζίνα σας την βέλτιστη εργονομία. Είναι αντιστρεφόμενος δίνοντας έτσι την δυνατότητα το μαξιλάρι να είναι είτε δεξιά είτε αριστερά.

Δείτε λεπτομέρειες για το προιόν καθώς και την τιμή του ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΧΕΔΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ AQUARELLA3D απεικόνιση μπάνιου με πλακάκια από την σειρά Aquarella με διάσταση 20x50cm σε αποχρώσεις του λευκού μαύρου. Τα σχέδια αφορούν μπάνιο στην περιαστική περιοχή Θεσσαλονίκης με διάσταση 1.80 x 3.70 m και ύψος 2,50 m.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Νιπτήρας μπάνιου Rio 120x44cmΝιπτήρας μπάνιου από υαλώδη πορσελάνη σε διάσταση 120x44cm και καθαρό βάθος 12cm. Η διπλή του γούρνα σε συνδυασμό με το μέγεθος καθιστά τον νιπτήρα απόλυτα λειτουργικό και απαραίτητο εξάρτημα του μπάνιου όταν βέβαια το επιτρέπει ο χώρος.

Τον νιπτήρα συνοδεύει η βρύση TAYA του Ιταλικού εργοστασίου LaTorre.

ΝΙΠΤΗΡΑΣ ΜΠΑΝΙΟΥ RIO 120x44 cm

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πλακάκια δαπέδου Indi 45x45Πλακάκια δαπέδου εξωτερικου χώρου από το e-bath.net. Είναι η νέα σειρά Indi με διάσταση 45x45cm η οποία είναι κατάλληλη και για εξωτερική χρήση αφού τα πλακάκια παρουσιάζουν υψηλή αντοχή σε θερμικρασιακές μεταβολές καθώς είναι πορσελανάτα λευκής μάζας και με χαμηλή απορροφητικότητα. Επιπλέον η 3D επιφάνεια τους προσομειάζει το βότσαλο προσφέροντας συγχρόνως ένα δάπεδο αντιολισθητικό. Το πλακάκια δαπέδου Indi 45x45cm μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ

 

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πλακάκια δαπέδου Texas beige 45x45

Το e-bath προτέινει την νέα σειρά πλακιδίων δαπέδου με την ονομασία Texas Beige με διάσταση 45,20 x 45.20 cm και Γυαλιστερή επιφάνεια. Τα πλακάκια που είναι πορσελανάτα είναι κατασκευασμένα από λευκή μάζα και προσφέρουν υψηλή αντοχή σε τριβή και συγχρόνως ευκολία στον καθαρισμό τους, αφού παρουσιάζουν πολύ μικρή απορροφητικότητα. Συνιστάται η χρήση τους προκειμένου να επιστρώσουμε εσωτερικούς χώρους ( Σαλόνι, Δωμάτια κτλ ).

Περισσότερα για το προιόν μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Επιτραπέζιος νιπτήρας μπάνιου VersoΗ νέα πρόταση του e-bath.net αφορά τους επιτραπέζιους νιπτήρες μπάνιου Verso από υαλώδη πορσελάνη. Η σειρά βγαίνει σε δύο διαφορετικές διαστάσεις 45 και 60 cm αντίστοιχα. το εξωτερικό τους ύψος είναι 17cm ενώ το καθαρό τους βάθος εσωτερικά φτάνει τα 15cm.

Περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και τις τιμές τους μπορείτε να βρείτε στα παρακάτω link

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ψιφίδα Niebla FuerteΨηφίδα από ανακυκλωμένο γυαλί σε διάσταση 2,50 x 2.50 cm κατάλληλη για επένδυση μπάνιου, κουζίνας η πισίνας. Διατίθεται σε φύλλα 33 x 33 cm με επικάλυψη χαρτιού από την μία πλευρά, το οποίο μετα την τοποθέτηση αφαιρείται με την χρήση νερού.

Δείτε το προιόν

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

3D απεικόνιση μπάνιου CentralΤο e-bath.net προτείνει την σειρά Central με διάσταση 20x60cm και ΜΑΤ επιφάνεια. Οι γήινες απόχρώσεις σε συνδυασμό με τις καθαρές γεωμετρικές γραμμές μετατρέπουν το μπάνιο σε χώρο χαλάρωσης.

Η 3D απεικόνιση έχει γίνει για μπάνιο σε κατοικία στην Χαλκίδα και αφορά χώρο με διάσταση 3,20 x 2.90 m.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Καμπίνα ντουζιέρας απο τοιχο σε τοίχοΕιδική κατασκευή καμπίνας ντουζιέρας από τοίχο σε τοίχο. Το συνολικό μήκος της κατασκευής είναι 160cm και αποτελείται από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 8mm ενώ τα μεταλλικά μέρη είναι από ανοξείδωτο χάλυβα. Αποτελέιται από ένα σταθερό φύλλο μήκους 85cm και ένα συρόμενο με μήκος 65cm με το συνολικό ύψος της κατασκευής να μην υπερβαίνει τα 190cm.

Η συγκεκριμένη κατασκευή μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του δικού σας χώρου και να καλύψει τις δικές σας ανάγκες.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχέδια μπάνιου από την σειρά JAZZΗ νέα μοντέρνα collection JAZZ είναι κατασκευασμένη απο υλικό λευκής μάζας με πάχος 9mm.  Διατίθεται σε αποχρώσεις του λευκού και του μαύρου και συμπληρώνεται από τα ειδικά τεμάχια Decor και Listello. Για το δάπεδο υπάρχει η δυνατότητα επιλογής διάστασης 33x33 cm σε ΜΑΤ επιφάνεια.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σελίδα 3 από 6

<< Έναρξη < 1 3 5 6 > Τέλος >>