Αρχική > blog

( blog ) bath and home solutions

Μπαταρίες μπάνιου TOLOMEOΣτα πλαίσια της καινοτόμου λογικής όπου κινείται ο Ιταλικός οίκος Frattini, δημιούργησε την σειρά μπαταριών μπάνιου TOLOMEO. Τα μοντέλα της σειράς έχουν βασιστεί στα σχέδια του Ιταλού αρχιτέκτονα Paolo Bertarelli και συνδυάζουν άριστα την υψηλή αισθητική με την χρηστικότητα.


Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχεδια μπάνιου Linea

Σχεδιασμός μπάνιου με πλακάκια από την σειρά LINEA με διάσταση 33 x 50 cm. Οι αποχρώσεις των πλακιδίων της σειράς σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα λειτουργικό και φιλόξενο χώρο.

Τα προιόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τον εξοπλισμό του μπάνιου είναι...

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μπαταρίες μπάνιου LilloΤο Ιταλικό εργοστάσιο TEOREMA εδώ και χρόνια δημιουργεί προιόντα ποιότητας και αξιοπιστίας. Η σειρά LILLO εντυπωσιάζει με το μοναδικό της design και τον αχεδιασμό.

Η σειρά διατίθεται στα παρακάτω προιόντα

 • Βρύση Νιπτήρα LILLO
 • Βρύση Νιπτήρα με Υψηλό κορμό LILLO
 • Βρύση Μπάνιου LILLO
 • Βρύση Ντουζιέρας με σταθερή κεφαλή LILLO
Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πλακάκια μπάνιου Patch WorkΠλακάκια μπάνιου από Τεχνογρανίτη με διάσταση 20x20cm και επιφάνεια ΜΑΤ. Λόγω της κατασκευής τους τα συγκεκριμένα πλακάκια παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις. Πλεονέκτημα τους η χαμηλή απορροφητικότητα χάρις στην οποία μειώνεται δραστικά η συχνή ανάγκη για τον καθαρισμό τους. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση τοίχων αλλά και την επίστρωση δαπέδων.

Την σειρά μπορείτε να την βρείτε ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχέδια μπάνιου GlitterΠρόταση μπάνιου με πλακάκια από την σειρά GLITTER 20x50 cm με γυαλιστερή επιφάνεια. Το συγκεκριμένο μπάνιο έχει διάσταση 2,50x2.50 m και τελικό ύψος 2,40 m.

Για τον υπόλοιπο εξοπλισμό του χώρου χρησιμοποιήθηκαν τα παρακάτω προιόντα

 • Γωνιακή ακρυλική μπανιέρα Modena 130x130 cm
 • Κρεμαστή λεκάνη Norm-55
 • Εντοιχισμένο καζάνι Geberit
 • Κρεμαστό έπιπλο μπάνιου Rio 100 cm σε λευκή λάκα
 • Βρύση λουτρού Active
 • Βρύση νιπτήρα Active
Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Επιπλα μπάνιου NaturaΤο e-bath.net προτείνει τα έπιπλα μπάνιου από την νέα σειρά Natura από έτοιμο βακελιτικό υλικό Foile. Η σειρά κατασκευάζεται σε 2 διαφορετικές αποχρώσεις του Γκρι και του Μπεζ και υπάρχει σε 5 διαστάσεις ικανές να χωρέσουν σε κάθε μπάνιο

Η σειρά βγαίνει σε 5 διφορετικές διαστάσεις 55, 60, 75, 90 και 100cm.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σχέδια μπάνιου AquarellaΤο βοηθητικό  μπάνιο έχει διαστάσεις 1,40 x 1.00 και ελεύθερο ύψος 2,40 m. Για την επένδυσή τουπροτιμήθηκαν πλακάκια από την σειρά Aquarella σε συνδυασμό του λευκού με το κόκκινο. Τα συγκεκριμένα πλακάκια έχουν διάσταση 20x50cm και η επιφάνεια τους είναι γυαλιστερή.

Λόγω του περιορισμένου χώρου επιλέχθηκε η λεκάνη Space με μήκος μόλις 60cm και ο νιπτήρας Manises με διάσταση 41x27 cm. Τέλος η βρύση του νιπτήρα είναι προιόν του Ιταλικού εργοστασίου Eurorama και ανήκει στην σειρά Tonda.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

3D απεικόνιση μπάνιου RITMOΗ 3D απεικόνιση αφορά μπάνιο σε κατοικία στην περιοχή Κατερίνης καο έχει βασιστεί στα πλακάκια από την σειρά Ritmo με διάσταση 20x50cm και Γυαλιστερή επιφάνεια. Το μπάνιο έχει διάσταση 3,20 x 1.85 m και ελεύθερο ύψος 2,60 m.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πλακάκια δαπέδου CompactΤο e-bath σας προτείνει τα πλακάκια δαπέδου από την σειρά COMPACT σε απομίμηση ξύλου. Πλακάκια πορσελανάτα με διάσταση 18,50x55.50cm κατάλληλα για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους. Η ζεστή αίσθηση του ξύλου σε συνδυασμό με την τεχνολογική υπεροχή των πλακιδίων καθιστούν την σειρά μιά άριστη επιλογή για επίστρωση των δαπέδων της οικίας σας. Οι 4 αποχρώσεις της σειράς είναι

 • COMPACT ACERO  18.50x55.50cm
 • COMPACT GREY  18.50x55.50cm
 • COMPACT BEIGE  18.50x55.50cm
 • COMPACT CUERO  18.50x55.50cm
Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Πλακάκια πισίνας PoolΕπιλέξτε να επενδύσετε την πισίνα με πλακάκια από την σειρά POOL σε 7 διαφορετικές αποχρώσεις. Ολα τα πλακάκια της σειράς έχουν διάσταση 12,50x25 cm και είναι κατάλληλα για επένδυση πισίνας αφού παρουσιάζουν σχεδόν μηδενική απορρογητικότητα στο νερό και υψηλή αντοχή στο χλώριο.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σελίδα 2 από 6

<< < 2 4 5 6 > Τέλος >>