Αρχική > blog

( blog ) bath and home solutions

Πρόταση μπάνιου με την σειρά RubiΜία πρόταση μπάνιου για έναν χώρο σε μονοκατοικία στην περιοχή του Βόλου. Ο χώρος που έχει διάσταση 3,20 x 2.00 m και ύψος 2,46 m επενδύθηκε αποκλειστικά με πλακάκια από την σειρά Rubi τα οποία έχουν διάσταση 41 x 41 cm και ΜΑΤ επιφάνεια. Απέναντι από την είσοδο κατασκευάστηκε ντουζιέρα walk in  σε όλο το μήκος του τοίχου ο οποίος επενδύθηκε ολόκληρος με το Patchwork της σειράς. Για την προστασία του περιβάλλοντα χώρου από τα νερά της ντουζιέρας επιλέxθηκε διαχωριστικό κρύσταλλο με πάχος 10mm που τοποθετήθηκε στην δεξιά πλευρά δίπλα στον νιπτήρα. Ιδιομορφία του διαχωριστικού το ότι τοποθετήθηκε από το δάπεδο έως την οροφή.

Δύο πάγκοι από Corian με μήκος 80cm ο κάθε ένας τοποθετημένοι σε διαφορετικά ύψη, συνθέτουν μία minimal κατασκευή για τον νιπτήρα ο οποίος είναι από πορσελάνη με διάσταση 50 x 38 cm. Ένα προιόν του Ιταλικού εργοστασίου GSI. Για την οσό το δυνατόν καλύτερη λειτουργικότητα του νιπτήρα χρησιμοποιήθηκε η επιτραπέζια μπαταρία Taya της LaTorre.

Δίπλα από τον νιπτήρα προτάθηκε η κρεμαστή λεκάνη από την σειρά Panorama και συνδυάτηκε με το εντοιχισμένο καζάνι της Geberit.

 

Περισσότερα...

( blog ) bath and home solutions - ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πλακάκια μπάνιου LinkΝέα σειρά πλακιδίων μπάνιου από το e-bath.net. Η νέα σειρά ποτελείται από πλακάκια τοίχου και δαπέδου με διάσταση 41 x 41 cm και επιφάνεια ΜΑΤ. Ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης συλλογής τα ειδικά τεμάχια τα οποία έχουν επαναλαμβανόμενα γεωμετρικα μοτίβα και δίνουν στον μπάνιο μία ξεχωριστή διακοσμητική πινελιά.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν χώρο σε κατοικία την πόλη της Ρόδου ο οποίος έχει διάσταση 2,50  x 3.70 m, ενώ το τελικό του ύψος θα φτάσει στα 2.60 m. Στόν αριστερό τοίχο υπάρχει μία στήλη πλάτους 60 cm από υαλότουβλα τα οποία επιτρέπουν στο φυσικό φώς να εισέλθει στο μπάνιο. Στο τοίχο απέναντι από την είσοδο δημιουργήθηκε μία προεξοχή, μιά και μας το επέτρεπαν οι διαστάσεις του χώρου, το εσωτερικό της οποίας επυνδύθηκε με τα ειδικά τεμάχια της σειράς. Τα ίδια ακριβώς πλακάκια συνέχισαν και στον χώρο της ντουζιέρας η οποία χώρισε από τον υπόλοιπο χώρο με την βοήθεια ενός κρυστάλλινου διαχωριστικού με πάχος 10 mm. Το κρύσταλλο αυτό έχει μήκος 100 cm και προτιμήθηκε η τοποθετησή του έως την οροφή του μπάνιου.

Περισσότερα...

( blog ) bath and home solutions - ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σχέδια μπάνιου με τα πλακάκια Neox NeutroΣχέδια μπάνιου σε κατοικία στην Λευκίμη Κέρκυρας. Ο χώρος έχει διάσταση 3,25 x 2.25 m και η όλη κατασκευή έφτασε εώς το 2.40 m με την δημιουργία ψευδοροφής.

Η βάση του νιπτήρα σε μορφή " Γ " επενδύθηκε με την ψηφίδα GL-8010 η οποία προσφέρεται σε δίχτυ με διάσταση 30 x 30 cm και χρησιμοποιήθηκε και για την επένδυση της εσοχής στον αριστερό τοίχο επάνω από την κρεμαστή λεκάνη. Οι υπόλοιπη επιφάνεια των τοίχων αλλά και του δαπέδου επενδύθηκε με τα πλακάκια από την σειρά ΝΕΟΧ με διάσταση 20 x 50 cm και επιφάνεια MAT. Τα ειδικά τεμάχια της σειράς συμπλήρωσαν τον όλο σχεδιασμό του μπάνιου.

Στην θέση της ντουζιέρας δημιουργήθηκε ένας πρόσθετος τοίχος με πλάτος 50 cm προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευρυχωρία στο εσωτερικό της ντουζιέρας και αλλάζοντας συγχρόνως την μορφολογία του μπάνιου. Στο εσωτερικό της και ακριβώς πίσω από τον πρόσθετο τοίχο κατασκευάστηκε ένα πεζούλι για τις ανάγκες του κάθε χρήστη και ακριβώς επάνω από αυτό τοποθετήθηκαν 2 κρυστάλλινα ράφια. Η ντουζιέρα είναι από πορσελάνη με διάσταση 90 x 90 cm και οριοθετείται από τον υπόλοιπο χώρο του μ,πάνιου με μία καμπίνα από κρυσταλλο ασφαλείας με πάχος 6 mm η οποία αποτελείται από 2 σταθερά φύλλα και 2 συρόμενα με μαγνητικό κλείσιμο.

Ο επιτραπέζιος νιπτήρας πορσελάνης έχει διάσταση 70 x 37 cm και συνολικό εξωτερικό ύψος 15 cm και συνδυάζεται με την επίτοιχη μπαταρία από την σειρά Tech του Ιταλικού εργοστασίου της LaTorre. Για Για τις απαιτήσεις του χώρου αλλά και κατόπιν απαίτησης των ιδιοκτητών επιλέχθηκαν και τοποθετήθηκαν κρεμαστά είδη υγιεινής αλλά και επίπλο κάτω από τον νιπτήρα.

Περισσότερα...

( blog ) bath and home solutions - ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Φωτορεαλιστική απεικόνιση μπάνιου με πλακάκια από την σειρά Adaggio 20x50cmΦωτορεαλιστική απεικόνιση μπάνιου η οποία αφορά χώρο σε κατοικία στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης. Οι ιδιοκτήτες έχοντας σαν προεπιλογή τις γήινες αποχρώσεις, προτίμησαν τα πλακάκια από την σειρά Joy. Συγκεκριμένα επέλεξαν για την επένδυση των τοίχων τα πλακάκια Joy Beige και Joy Marron με διάσταση 20 x 50 cm και γυαλιστερή επιφάνεια. Η επένδυση των τοίχων ολοκληρώθηκε με την ψηφίδα της σειράς Joy Marron Mosaic και τα Decor Joy Beige 20 x 50 cm.
Στο μπάνιο το οποίο είχε διάσταση 1,85 x 2.85 m και ελεύθερο ύψος 2,40 m προτιμήθηκε η κρεμαστή τοποθέτηση των ειδών υγιεινής καθώς και της μπανιέρας. Με αυτό τον τρόπο επιτρέπουμε στον χώρο να αναπνέει καλύτερα και βοηθούμε αφάνταστα στην χρηστικοτητά του, αφού ο καθαρισμός στα ευαίσθητα σημεία γίνεται μία απλή υπόθεση.
Σαν μπανιέρα επιλέχθηκε το μοντέλο Cubic 170 x 70 cm και στον υπόλοιπο χώρο των 15 cm που απέμεινε έγινε μία πρόσθετη κατασκευή με 2 εσοχές. Εσοχή επίσης δημιουργήσαμε και στον μεγάλο τοίχο της μπανιέρας, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο διακοσμητική και συγχρόνως λειτουργική λύση. Στην άλλη πλευρά της μπανιέρας τοποθετήθηκε η στήλη Υδρομασάζ Style από ανοξείδωτο χάλυβα και με διάσταση 20 x 120 cm. Στην ίδια πλευρά και για την προστασία του εξωτερικού χώρου του μπάνιου από τα νερά προσαρμόστηκε το διαχωριστικό μπανιέρας BP-10 με συνολικό μήκος 120 cm. Είναι κατασκευασμένο από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 6 mm και το κινητό του τμήμα επιτρέπει την άνετη πρόσβαση στην μπανιέρα.
Κύριο σημεία της λειτουργικότητας του μπάνιου ο χώρος της λεκάνης όπου τοποθετήθηκε η κρεμαστή λεκάνη Norm - 50 του Ιταλικού εργοστασίου GSI και συνοδεύτηκε από εντοιχισμένο καζάνι της Geberit.
Το στήσιμο του μπάνιου ολοκληρώνει ο κρεμαστός πάγκος μαζί με τον επιτραπέζιο νιπτήρα πορσελάνης Kylis 63 x 46 cm και την εντοιχισμένη μπαταρία νιπτήρα της LaTorre Tech 12200.
Τέλος το αποθηκευτικό πρόβλημα του χώρου λύθηκε με την τοποθέτηση κάτω από τον πάγκο ενός κρεμαστού ντουλαπιού με δύο συρόμενα βαγονέτα.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Σχέδια μπάνιου με πλακάκια από την σειρά Varna 20x25cm3D απεικόνιση μπάνιου σε κατοικία στην περιαστική περιοχή Θεσσαλονίκης. Ο χώρος ο οποίος έχει δάσταση 1,50 x 2,30 m και καθαρό ύψος 2,90 m επενδύθηκε με πλακάκια από την σειρά Varna με διάσταση 25 x 50 cm και γυαλιστερή επιφάνεια.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Μπαταρίες μπάνιου DELIZIAΜπαταρίες μπάνιου οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν μία διακοσμητική και συγχρόνως χρηστική λύση για το μπάνιο σας.

Η σειρά μπαταριών Delizia του Ιταλικού εργοστασίου F.illi Frattini κατασκευάζεται σύμφωνα με τις τελευταίες προδιαγραφές ποιοτικού ελέγχου της Ευρωπαικής αγοράς.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

3d απεικόνιση μπάνιου με πλακάκια από την σειρά Hobby 25x333D απεικόνιση μπάνιου με πλακάκια από την σειρά HOBBY 25x33cm με γυαλιστερή επιφάνεια. Βασικό δομικό στοιχείο της απεικόνισης τα πλακάκια Hobby Blanco και Hobby Rosa τα οποία συνδυαζόμενα με το Decor μετατρέπουν το μπάνιο σας σε ένα χώρο χαλάρωσης.

Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Πλακάκια μπάνιου Patch Work Grey 20x20Δώστε στο μπάνιο σας ύφος POP με πλακάκια από την σειρά Patch Work Grey 20x20cm. Τα πλακάκια της σειράς είναι κατασκευασμένα από Τεχνογρανίτη και παρουσιάζουν εξαιρετική αντοχή σε μηχανικές και χημικές καταπονήσεις.

Δείτε την σειρά ΕΔΩ


Περισσότερα...

ΣΧΕΔΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Νιπτήρας μπάνιου Glitter 60x40Ένθετος νιπτήρας μπάνιου από υαλώδη πορσελάνη με διάσταση 60 x 40 cm και καθαρό βάθος περίπου 12 cm. Ο νιπτήρας τοποθετείται ένθετα σε πάγκο ξύλινο η κτιστό και η προεξοχή του μετά την τοποθέτηση είναι 5 cm.

Αγοράστε το προιόν ΕΔΩ

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ντουζιέρες Flaminia TatamiΈνα σύγχρονο και καινοτόμο προιόν από το Ιταλικό εργοστάσιο της Flaminia.

Οι ντουζιέρες της συγκεκριμένης σειράς αποτελούνται από μία σκάφη ABS η οποία εντοιχίζεται μέσα στο δάπεδο και από τα κεραμικά στοιχεία κάθε ένα από τα οποία έχει διάσταση 34 6 9 cm. Τα στοιχεία αυτά είναι από υαλώδη πορσελάνη και η επιφάνειά τους διαθέτει ραβδώσεις οι οποίες διευκολύνουν το μασάζ στα πόδια.

Περισσότερα...

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Σελίδα 1 από 6

<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 3 4 5 6 > Τέλος >>