Ψηφίδες

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε ψηφίδες σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων, χρωματισμών αλλά και υλικών. Οι ψηφίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη εξ΄ολοκλήρου ενός μπάνιου η για την επένδυση επιλεγμένων σημείων του χώρου. Συνήθως στα μπάνια συνδυάζονται με πλακάκια διαφόρων διαστάσεων και μας δίνουν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα από αισθητική και διακοσμητική άποψη.
Αναφέρουμε μερικές ενδεικτικές περιπτώσεις χρήσης ψηφίδας

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επένδυση της πρόσοψης μιάς μπανιέρας. Ιδίως σε περιπτώσεις όπου έχουμε επιλέξει να τοποθετήσουμε γωνιακή μπανιέρα η λύση της ψηφίδας είναι σχεδόν αναγκαστική.

Πολλές φορές σε περιπτώσεις όπου έχουμε κατασκευή εντοιχισμένου καθρέπτη μπορούμε να επιλέξουμε την ψηφίδα σαν περίγραμμα του καθρέπτη.

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου διακοσμητικοί λόγοι επιβάλουν την κατασκευή εσοχών, είτε πάνω από μπανιέρες είτε μέσα σε ντουζιέρες η ακόμη κάτω από καθρέπτες. Σε αυτές τις περιπτώσεις επενδύουμε το εσωτερικό της εσοχής με την επιλεγμένη ψηφίδα.

Μέσα σε ντουζιέρες ιδίως όταν αυτές είναι κτιστές επιλέγουμε την χρήση ψηφίδας αφού είναι ένα υλικό με αντοχή στην υγρασία και συγρόνως προσδίδει στην κατασκευή μας μία ιδιαιτερότητα.

Μεγάλη εφαρμογή βρίσκει και στην επένδυση κουζίνας αλλά και άλλων σημείων του σπιτιού ( Τζάκια, Κολώνες κλπ ).

Στην μεγάλη τους πλειοψηφία οι ψηφίδες βρίσκονται επάνω σε πλέγμα με διάσταση συνήθως 30 x 30 cm, κάτι το οποίο αποτελεί από μόνο του πλεονέκτημα, αφού μας δίνει την δυνατότητα ευκολότερης τοποθέτησης και επίσης μας βοηθάει στο να κόψουμε λωρίδες του υλικού ακόμη και με ένα απλό ψαλίδι. Οι ψηφίδες που θα βρείτε είναι κατασκευασμένες από γυαλί, φυσική πέτρα, Τεχνογρανίτη αλλά υπάρχουν και οι μικτές κατασκευές συνδυάζοντας τα παραπάνω υλικά μεταξύ τους με τρόπο αρμονικό.

Η σωστή χρήση της ψηφίδας μπορεί να μας δώσει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, αποφεύγοντας πάντα την υπερβολή που μπορεί να μας οδηγήσει σε αρνητικά αποτελέσματα. Είναι καλό πριν από την αγορά της να δείτε την πρόταση στην τελική της μορφή, με την χρήση 3d τεχνολογίας, έτσι ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων