Στήλες Υδρομασάζ

Η αυξανόμενη χρήση καμπίνας με ντουζιέρα, όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό έχει οδηγήσει τους χρήστες στην αναζήτηση λύσεων διαφορετικών από τις παραδοσιακές. Σίγουρα ο χώρος της καμπίνας έχει μετατραπεί σε ένα χώρο χαλάρωσης και προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλει και η τοποθέτηση στο εσωτερικό της στήλης με Υδρομασάζ πολαπλών χρήσεων. Σήμερα οι Στήλες Υδρομασάζ έχουν συνήθως 3 λειτουργίες.
Ειναι εξοπλισμένες με τζετ εκτόξευσης νερού με Σταθερή μεγάλη κεφαλή στο άνω μέρος και με ντουζ χειρός το οποίο συνδέεται με το κύριο σώμα με σπιράλ. Ένας μίκτης ζεστου-κρύου αναλαμβάνει την μίξη του νερού ενώ ο εκτροπέας αναλαμβάνει να κατευθύνει την ροή του νερού στις τρείς εξόδους ξεχωριστά.
Βέβαια για να επιτύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα πρέπει η πίεση του δικτύου να κυμαίνεται ανάμεσα σε κάποια επιτρεπτά όρια τα οποία και αναφέρονται σε κάθε μοντέλο.
Το σίγουρο είναι ότι με την χρήση στήλης εκμεταλευόμαστε πλήρως τον χώρο της καμπίνας και προσδίδουμε στο μπάνιο μία ξεχωριστή αίσθηση και λειτουργικότητα.

Ξεχωριστή περίπτωση αποτελούν οι στήλες οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικό χώρο σε παραθαλάσσια κυρίως μέρη. Λόγω της ιδιομορφίας τους προσφέρονται μαζί με την βάση και η κατασκευή τους γίνεται από ανοξείδωτο χάλυβα παρέχοντας έτσι την υψηλότερη αντοχή σε υγρασία.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων