Πλακάκια Πισίνας

Η πισίνες λόγω της διαρκούς συγκεντρωσης νερού μέσα στο οποίο προστίθενται διάφορα χημικά απολύμανσης θέλει ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά την εσωτερική της επένδυση. Αυτή πρέπει να γίνεται με υλικά συγκεκριμένης αντοχής στις παραπάνω καταπονήσεις. Εκτός από την αντοχή στις χημικές και καιρικές καταπονήσεις, δώστε ιδαίτερη προσοχή στην επιλογή των κατάλληλων χρωμάτικών επιλογών. Η πισίνα λόγω του όγκου της έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνιση του εξωτερικού χώρου που την περιβάλει. Είναι λοιπόν σημαντική η εναρμόνιση της με αυτόν.

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε τα ανάλογα υλικά επένδυσης πισίνας τα οποία είναι πλακάκια και ψηφίδες.

Τα πλακάκια πισίνας έχουν διάσταση 12 x 25 cm και παρουσιάζουν πολυ χαμηλή απορροφητικότητα, κάτι το οποίο κρίνεται απαραίτητο για την χρήση τους σε πισίνες. Οι ψηφίδες πισίνας οι οποίες κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο γυαλί και ρητίνες διατίθενται επάνω σε πλέγμα το οποίο έχει διάσταση περιπου 30 x 30 cm. Η διάσταση ποικίλει ανάλογα με το εργοστάσιο κατασκευής.
Μπορείτε να επιλέξετε το υλικό που ταιριάζει καλύτερα με τον περιβάλλοντα χώρο της πισίνας η ακόμη να κάνετε συνδυασμό των δύο υλικών δίνοντας έτσι στην πισίνα σας μία πιο ευχάριστη εμφανιση.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων