Πλακάκια μπάνιου

Το βασικότερο δομικό στοιχείο του μπάνιου είναι αναμφίβολα τα πλακάκια και είναι εκείνο το οποίο θα δώσει στον χώρο μία ξεχωριστή προσωπικότητα. Αυτή συνήθως συμβαδίζει με την αισθητική μας, έχοντας βέβαια επιρροές από τις σύγχρονες τάσεις και τους χρωματικούς συνδυασμούς της εποχής. Συχνά η επιλογή χρωματικών συνδυασμών αλλά και της σωστής διάστασης των πλακιδίων αποτελεί πονοκέφαλο για τον καταναλωτή.

Η επιλογή θα πρέπει να γίνεται με βάση τις αισθητικές μας απαιτήσεις και φυσικά μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσουμε στον τρόπο εφαρμογής της επιλογής μας στο δικό μας μπάνιο. Δεν είναι σίγουρο ότι η επιλογή ενός ακριβού πλακιδίου με ωραία εμφάνιση θα έχει και σωστή εφαρμογή στον χώρο μας, εάν τοποθετηθεί με λάθος τρόπο. Οι διαστάσεις του μπάνιου ( μήκος και πλάτος ), το ύψος του μπάνιου αλλά και η ύπαρξη ανοιγμάτων είναι καθοριστικά στοιχεία για τον τρόπο τοποθέτησης των πλακιδίων.

Από διακοσμητική άποψη η γκάμα μας αποτελείται από πλακάκια που έχουν είτε κλασσική επιρροή από παλαιότερες δεκαετίες ( σχέδια με μεγάλα χρωματιστά λουλούδια δίκην ταπετσαρίας ) είτε από πλακάκια με γεωμετρικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα με pop art διάθεση είτε τέλος από minimal μοντέρνα σχέδια.
Από τεχνολογική πλευρά τα πλακάκια τα οποία διαθέτουμε είναι είτε Κεραμικά έιτε Πορσελανάτα είτε Τεχνογρανίτη σε ποικιλία διαστάσεων και σχημάτων.
Μπορείτε να επιλέξετε εκείνα τα πλακάκια μπάνιου που ταιριάζουν καλύτερα με την δική σας αισθητική αλλά και με την γενικότερη διακόσμηση του χώρου σας, έτσι ώστε να μετατρέψετε τον μπάνιο σε ένα χώρο χαλάρωσης και ευεξίας. Η δημιουργική ομάδα του e-bath.net, λειτουργώντας επικουρικά στην δική σας διάθεση είναι έτοιμη να σας προτείνει σχεδιαστικές λύσεις μέσα από την χρήση 3D σχεδιαστικών εφαρμογών, έτσι ώστε να δείτε το τελικό φωτερεαλιστικό αποτέλεσμα του μπάνιου σας και να αποφασίσετε με μεγαλύτερη ευκολία.
Στο τμήμα ΙΔΕΕΣ & ΛΥΣΕΙΣ μπορείτε να δείτε 3d σχέδια πελατών τα οποία έχουν μελετηθεί και υλοποιηθεί από το δημιουργικό τμήμα.
To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων