Πλακάκια Δαπέδου

Είτε θέλετε πλακάκια δαπέδου για το σαλόνι, το χωλ ή τα δωμάτια του σπιτιού σας, είτε ψάχνετε πλακάκια δαπέδου για τον επαγγελματικό σας χώρο, στο e-bath θα βρείτε αυτό που θέλετε. Αναζητήστε πλακάκια σε ποικίλους χρωματιστούς, διαφορετικά σχέδια και υφές, σε πολλές διαστάσεις, τα οποία διαθέτουν ταυτόχρονα άριστη ποιότητα και αντοχή υψηλότερη από οποιοδήποτε άλλο υλικό.

Η επικάλυψη του δαπέδου της κατοικίας η του γραφείου πρέπει να ικανοποιεί τρείς θεμελιώδεις αρχές. Αυτές είναι η Λειτουργικότητα, η Αντοχή στις μηχανικές και χημικές καταπονήσεις και τέλος η Αισθητική του χώρου όπου ζούμε και εργαζόμαστε.

Εάν πρόκειτε να επιλέξουμε πλακάκια με τα οποία θα επικαλύψουμε δάπεδο με ισχυρή μηχανική καταπόνηση θα πρέπει να οδηγηθούμε στην επιλογή πλακιδίων τα οποία είναι Πορσελανάτα η είναι κατασκευασμένα από Τεχνογρανίτη και παρουσιάζουν υχηλή αντοχή. Εάν όμως πρέπει να επιλέξουμε πλακάκια για εσωτερική χρήση κατοικίας ( δωμάτια ) υπάρχει και η δυνατότητα επιλογής κεραμικών πλακιδίων τα οποία έχουν και χαμηλότερη τιμή. Όσον αφορά την λειτουργικότητα των πλακιδίων αυτή αφορά τους κύκλους καθαρισμού του δαπέδου. Εαν δεν μπορούμε να έχουμε συχνη καθαριότητα του χώρου θα πρέπει να επιλέξουμε χρώματα με ιδιαίτερη αντοχή στους ρύπους. Τέλος η αισθητική και διακοσμητική άποψη του χώρου είναι ένας βασικός παράγων επιλογής όσον αφορα την επιλογή χρώματος και διάστασης.

Προσφέρουμε πλακάκια δαπέδου σε ποικιλία διαστάσεων ( 30x30cm, 40x40cm, 50x50cm, 60x60cm, 30x60cm κλπ ) αλλά και υφών ( με γυαλιστερή η ματ επιφάνεια ).

Μιά ειδική κατηγορία είναι τα πλακάκια που προσομοιάζουν στο ξύλο, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο την ζεστασιά ενός φυσικού προιόντος και την αντοχή που μας δίνει η σύγχρονη τεχνολογία κατασκευής των πλακιδίων.

Τέλος για ιδιαίτερες απαιτήσεις υπάρχουν τα πλακάκια από την σειρά PatchWork σε διάσταση 20x20cm με γεωμετρικά επαναλαμβανόμενα μοτίβα και τα οποία προσδίδουν στον χώρο μας ένα ύφος Pop.
Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να ζητήσετε την γνώμη μας όσον αφορά την επιλογή σας με βάση λόγους Λειτουργικότητας, Αντοχής και Αισθητικής των πλακιδίων δαπέδου.To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων