Ντουζιέρες

Εάν έχετε αποφασίσει την αγορά και τοποθέτηση καμπίνας στο μπάνιο σας, τότε οι ντουζιέρες είναι το απαραίτητο εξάρτημα το οποίο θα ολοκληρώσει την όλη κατασκευή. Εδω θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ντουζιέρες οσον αφορά το υλικό κατασκευής τους και την τιμή.
Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή του σωστού προιόντος θα παίξει η καλύτερη λειτουργική και αισθητική εναρμόνιση του με τον περιβάλλοντα χώρο του μπάνιου.
Ο βασικός διαχωρισμός τους γίνεται....

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΧΗΜΑ : Με βάση το σχήμα τους οι ντουζιέρες διακρίνονται σε Τετράγωνες, Ορθογώνιες η Τεταρτοκύκλιες. Εκείνο που θα καθορίσει την σωστή επιλογή σας είναι καθαρά λόγοι αισθητικής αλλά και καλύτερης εργονομίας του χώρου.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : Σύμφωνα με το υλικό κατασκευής έχουμε δύο τύπους. Αυτές που κατασκευάζονται από Πορσελάνη και αυτές που κατασκευάζονται από Ακρυλικό φύλλο.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΥΨΟΣ : Εδώ τπάρχουν δύο επιλογές σε σχέση με το πάχος της Ντουζιέρας. Οι Kανονικές ντουζιέρες έχουν ύψη που δεν ξεπερνούν τα 12cm, ενώ αυτές με την ονομασία Slim δεν ξεπερνουν τα 6cm.

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ : Ο κλασσικός τρόπος τοποθέτησης είναι ο Επιδαπέδιος. Σε ειδικές όμως περιπτώσεις και εφ'όσον κατασκευαστικά είναι εφικτό επιλέγεται ο Ενδοδαπέδιος εντοιχισμος της ντουζιέρας.

Τέλος θα βρείτε και μία ειδική κατηγορία αρκετά χρήσιμη σε περίπτωση όπου θέλετε να δημιουργήσετε χτιστή κατασκευή είτε τετράγωνη είτε κυκλική. Ειδικά κεραμικά προφίλ βοηθούν στην δημιουργία της κατασκευής και είναι ιδιαίτερα χρήσιμα στην περίπτωση όπου θέλουμε κυκλική ντουζιέρα.To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων