ΕΝΔΟΔΑΠΕΔΙΕΣ

Ειδική κατηγορία στον χώρο της ντουζιέρας αποτελούν οι ενδοδαπέδιες οι οποίες εντοιχίζονται στο δάπεδο. Μία εξαιρετική λύση από αποψη κατασκευαστική, λειτουργική αλλά και αισθητική. Το αυστηρά γεωμετρικό τους σχήμα μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα σε κάθε περιβάλλον και καθιστά τις συγκεκριμένες ντουζιέρες ένα καινοτόμο προιόν.

Αποτελούνται από μία λεκάνη απορροής των υδάτων η οποία ειναι κατασκευασμένη από ABS και εντοιχίζεται στο δάπεδο. Για τον καλύτερο εντοιχισμό πρέπει το δάπεδο μας να μην έχει πάχος μικρότερο από 20 cm. Σε περίπτωση που το δαπεδό μας δεν έχει το απαιτητό πάχος μπορούμε να το δημιουργήσουμε εξωτερικά. Η λεκάνη αποροής συνοδεύεται από την ειδική βαλβίδα.

Επάνω στην λεκάνη απορροής προσαρμόζονται τα ειδικά μπλοκ πορσελάνης τα οποία μπορεί να είναι 2, 3, 4 η 5 κάθε ένα από τα οποία έχει διάσταση 36,50 x 73.00 cm. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ντουζιέρα με μήκος 73, 108, 143 η 178 cm αντίστοιχα. Τα μπλοκ πορσελάνης διαθέτουν αντιολισθητική επιφάνεια, η οποία χάρι στις ραβδώσεις που διαθέτει λειτουργεί και σαν μασσάζ του πέλματος των ποδιών με όλα τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχει.

Επιλέξτε τον καλύτερο συνδυασμό για το δικό σας μπάνιο και μην διστάσετε να ζητήσετε την συμβουλή μας, τεχνικη η διακοσμητική για την ευκολότερη και καλύτερη επιλογή σας.

 

 


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων