Ακρυλικές

Ακρυλικές ντουζιέρες σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων και τιμών. Λείες επιφάνειες και απέρριτη εμφάνιση τα κυριότερα χαρακτηριστικά των μοντέλων της σειράς. Μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς πρόβλημα σε κάθε μπάνιο και να αποτελέσουν μία λύση σε αρκετές περιπτώσεις.

Είναι κατασκευασμένες από Ακρυλικό φύλλο εξαιρετικής ποιότητας και συγκεντρώνουν όλα τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου υλικού, που είναι ευκολία στον καθαρισμό, σχεδον μηδενική απορροφητικότητα και τέλεια επιπεδότητα κάτι το οποίο βοηθάει στην ευκολότερη τοποθετηση τους. Μεγάλο επίσης πλεονέκτημα η ποικιλία διαστάσεων καθώς μα δίνεται η δυνατότητα να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα ακόμη και από τοίχο σε τοίχο. Η μεγαλύτερη πλευρά μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 180 cm ενώ η μικρότερη μέχρι τα 80 cm. Το τελικό ύψος μετά την τοποθέτηση μπορεί να φτάσει έως τα 5,50 cm.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε κατά την αγορα Ακρυλικής Ντουζιέρας και στην προμήθεια της βαλβίδας απορροής των υδάτων, αφου τα συγκεκριμένα μοντέλα μπορούν να δεχθούν συγκεκριμένο τύπο βαλβίδας.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων