Πορσελάνης

Εδώ θα βρείτε νιπτήρες μπάνιου οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από υαλώδη πορσελάνη και τοποθετούνται επάνω σε έπιπλα μπάνιου η κτιστές κατασκευές η ακόμη και επίτοιχια.
Οι νιπτήρες από πορσελάνη, λόγω της ευκολίας στον καθαρισμό τους αλλά και στην χρήση τους είναι ευρέως διαδεδομένοι και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία μορφών και σχημάτων. Οι βασικές κατηγορίες είναι οι παρακάτω...

  • ΕΝΘΕΤΟΙ... Είναι νιπτήρες οι οποίοι τοποθετούνται ένθετα μέσα σε πάγκο, ο οποίος μπορεί να είναι Ξύλινος, Μαρμάρινος, Τεχνογρανίτη, Κρύσταλλο η από άλλα υλικά που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο.
  • ΥΠΟΕΝΘΕΤΟΙ...Νιπτήρες οι οποίοι τοποθετούνται κάτω από το πάγκο και προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα, όπως η ευκολία στην χρήση και στον καθαρισμό του πάγκου και η αρμονική ενσωμάτωση στο περιβάλλον του μπάνιου.
  • ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΙ...Τοποθετούνται επάνω στον πάγκο, με αποτέλεσμα να έχουμε την πλήρη εκμετάλευση του χώρου του πάγκου, κάτι που μας προσφέρει υψηλή εργονομία και εκπληκτική εμφάνιση.
  • ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ...Κλασσικός αλλά και διαχρονικός τρόπος τοποθέτησης νιπτήρα με φανατικούς εραστές. Ακριβώς κάτω από τον νιπτήρα υπάρχει το ντουλάπι το οποίο προστατεύεται πλήρως από αυτόν. Έτσι ο χώρος καθημερινής υγιεινής μετατρέπεται σε ένα απότυλα λειτουργικό σημείο του μπάνιου.

Οι περισσότεροι από τους νιπτήρες που θα συναντήσετε σε αυτή την κατηγορία έχουν την δυνατότητα να τοποθετηθούν και επιτοίχια, σε απόσταση από καποιο ερμάριο δίνοντας στον χώρο μας μία αίσθηση μινιμαλιστική.
Μέσα από την μεγάλη πικιλία νιπτήρων πορσελάνης που σας προσφέρουμε, επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο προσωπικο σας γούστο.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων