Νιπτήρες

Νιπτήρες μπάνιου σε ποικιλία σχημάτων και μορφών. Η επιλογή του νιπτήρα που θα τοποθετήσετε στο μπάνιο είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού από την μία πλευρά είναι βασικό διακοσμητικό στοιχείο του χώρου και από την άλλη είναι ένα προιόν υγιεινής με βαρύνουσα θέση όσον αφορα την λειτουργικότητα του.
Τα μοντέλα χωρίζονται ανάλογα με το υλικό κατασκευής, την μορφή τους και τον τρόπο τοπέτησης...

  • ΥΛΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ : Οι νιπτήρες που θα βρείτε είναι κατασκευασμένοι από Πορσελάνη, Κρύσταλλο, Resin, Corian, INOX η από φυσική Πέτρα. Επιλέξτε το προιόν το οποίο θα εναρμονιστεί καλύτερα με το συνολικό στύλ του μπάνιου.
  • ΜΟΡΦΗ : Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του κατάλληλου νιπτήρα που θα επιλέξετε παίζει το σχήμα του. Υπάρχουν νιπτήρες με σχήμα Τετράγωνο, Οβάλ η Ορθογώνιο. Η αισθητικη του χώρου θα καθορίσει καλύτερα την επιλογή μας.
  • ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ : Δεν είναι λίγες οι φορές που ξεκινάμε να αγοράσουμε νιπτήρα έχοντας καταλήξει στον τρόπο τοποθέτησης. Υπάρχουν νιπτήρες με ένθετη η υποένθετη τοποθέτηση ( σε καπάκι Μαρμάρινο, Corian η Τεχνογρανίτη ). Σε άλλες παλι περιπτώσεις επιθυμούμε την υπερένθετη τοποθέτηση, όπου ολόκληρος ο νπτήρας πατάει επάνω σε πάγκο ( Επιτραπέζιος ). Τέλος υπάρχουν οι νιπτήρες οι οποίοι καλύπτουν ολη την βάση και χαρακτηρίζονται σαν Μονομπλόκ και τελευταία κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών.


Επειδή λοιπόν η επιλογή του νιπτήρα θα παίξει καθοριστικο ρόλο αισθητικό και λειτουργικό, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή και μην διστάσετε να ζητήσετε την συμβουλή μας για την κσλύτερη επιλογή.

 To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων