Ανοξείδωτοι

Οι ανοξείδωτοι νεροχύτες κουζίνας του e-bath διατίθενται σε πληθώρα σχεδίων και επιφανειών και χαρακτηρίζονται για την διαχρονική τους αισθητική, την αναλοίωτη απιφάνεια που δεν σκουριάζει, την απόλυτη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και την άριστη υγιεινή.

Η κουζίνας είναι ο χώρος του σπιτιού όπου περνάμε ισως τον περισσότερο μας χρόνο. Ο νεροχύτης ο οποίος αποτελεί ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικα της κουζίνας πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αντανακλά το προσωπικό μας στυλ. Επίσης θα πρέπει να μας παρέχει όσον το δυνατόν περισσότερη λειτουργικότητα αλλά και αντοχή στην σκληρή χρήση και συγχρόνως ευκολία στον καθαρισμό του. Με βάση όλα αυτά τα κριτήρια επιλέγουμε και σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία Νεροχυτών κουζίνας κατασκευασμένους από Ανοξειδωτο ατσάλι με περιεκτικότητα 18/10.

Το ανοξείδωτο ατσάλι επεξεργασμένο έτσι ωστε να ικανοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας δίνει ένα αποτέλεσμα υψηλής αντοχής και απαρράμιλης ποιότητας. Τα ονόματα των εργοστασίων από τα οποία επιλέγουμε τα μοντέλα που σας προσφέρουμε ( Carron, Blanco, Macart ) εγγυώνται την μακροβιότητα του νεροχύτη.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων