Συστήματα Εντοιχισμού

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥΣυστήματα εντοιχισμού, κατάλληλα για χρήση σε μπανιέρες η ντουζιέρες. Μία σύγχρονη λύση που παρέχει μεγάλη ευελιξία στην επιλογή και την δημιουργία του συστήματος το οποίο θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις δικές σας ανάγκες.

Επιλέξτε με προσοχή και φτιάξτε στα μέτρα σας το τελικό σύστημα. Σε αρκετές περιπτώσεις δεν ξέρουμε πως να ξεκινήσουμε την διαδικασία επιλογής. Ένας απλός κανόνας που θα σας βοηθήσει σε αυτή την κατεύθυνση είναι ο εξής
Αποφασίστε πόσες εξόδους θέλετε να έχετε. Είναι ίσως το πιο σημαντικό αλλά και καθοριστικό σημείο που θα σας οδηγήσει και στη υπόλοιπη διαδικασία επιλογής. Υπάρχει περίπτωση να θέλουμε 1, 2 η 3 εξόδους για το νερό. Μπορεί πχ να θέλετε

1 έξοδο, μόνο σταθερή κεφαλή χωρίς να μας ενδιαφέρει κάτι άλλο. Σε αυτή την περίπτωση πρέπει να αγοράσετε 1 μίκτη 1 εξόδου και φυσικά την σταθερή κεφαλή, η οποία μπορεί να είναι είτε τοίχου είτε οροφής.

2 εξόδους, Σταθερή κεφαλή και Τηλέφωνο χειρός. Εδώ θα πρέπει να αγοράσετε 1 μίκτη με εκτροπέα ο οποίος θα κατευθύνει το νερό εκεί που το θέλετε σε μία καθορισμένη στιγμή.

3 εξόδους, Σταθερή κεφαλή, Τηλέφωνο χειρός και επίτοιχα Τζετ. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε 1 μίκτη και 1 εκτροπέα 3 εξόδων, οποίος θα κατευθύνει το νερό σε μία από τις 3 εξόδους κάθε φορά.

Αφού επίλέξτε την μορφολογία του συστήματος μπορείτε πλέον να περάσετε στο δευτερο στάδιο της διαδικασίας που είναι η επιλογή της μορφής των εξαρτημάτων. Η μορφή τους θα πρέπει να εναρμονίζεται με την γενικότερη αισθητική του μπάνιου, κλασσική, μοντέρνα η minimal. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία όσον αφορά τα αντίστοιχα εξαρτήματα όσον αφορά την μορφή και τις τιμές.

Είναι πολύ πιθανόν, ειδικά σε περιπτώσεις όπου συναρμολογούμε σύστημα για χρηση σε χώρο ντουζιέρας, νε επιθυμείτε και την τοποθέτηση επίτοιχων τζετ. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον αριθμό των Τζετ που θα επιλέξετε. Πολλά τζετ μειώνουν την πίεση του νερού με αποτέλεσμα να εξανεμίζονται οι ευεργετικές ιδιότητες του Υδρομασαζ. Ιδίως σε περιοχές με χαμηλή πίεση δικτύου δεν συνιστάται η τοποθέτηση πλευρικών τζετ. Σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να γίνεται χρήση πιεστικού στην κεντρική παροχή της ύδρευσης.
Επειδή η επιλογή ενός συστήματος εντοιχισμου συχνα αποτελεί πονοκέφαλο για τον χρήστη, μην διστάσετε να ζητήσετε την συμβουλή μας για την καλύτερη και ευκολότερη επιλογή ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

 To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων