Βρύσες Νιπτήρα

Βρύσες νιπτήρα σε μεγάλη ποικιλία τιμών και σχεδίων, ικανές να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη. Θα βρείτε βρύσες ο οποίες ανάλογα με τον τρόπο τοποθέτησης χωρίζονται στις παρακάτω κατηγορίες...

Βρύσες που τοποθετούνται επάνω στον νιπτήρα :
Είναι ο πιό διαδεδομένος τύπος μπαταρίας και υπάρχει πληθώρα μοντέλων για να επιλέξετε αυτό που καλύτερα και λειτουργικότερα θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας. Ανάλογα με τον νιπτήρα που έχετε θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχη στα τεχνικά χαρακτηριστικά της μπαταρίας που θα αγοράσετε. Εάν πχ έχετε ένα μεγάλο ευρύχωρο νιπτήρα επιλέξτε μία βρύση με υψηλό ρουξούνι πράγμα που αυξάνει την χρηστικότητα της. Εάν πάλι έχετε ένα μικρό νιπτήρα διαλέξτε μία πιό μικρή σε μέγεθος έτσι ώστε να αποφύγετε την διαφυγή του νερου στον γειτνιάζοντα χώρο.

Βρύσες που τοποθετούνται επάνω στον πάγκο : Κατάλληλος τύπος μπαταρίας εκεί όπου έχουμε επιτραπέζιους νιπτήρες. Έχουν υψηλό κορμό έτσι ώστε το νερό να οδηγείτε εντος του νιπτήρα. Ο τύπος του νιπτήρα θα καθορίσει και την βρύση που θα αγοράσετε. Εάν πχ ο επιτρεπεζιος νιπτήρας που έχετε τοποθετήσει έχει μεγαλο πλάτος πρέπει να επιλέξετε μία βρύση με μακρυ ρουξούνι έτσι ώστε το νερό να τρέχει με ευκολία μέσα στον νιπτήρα. Σε αντίθετη περίπτωση διαλέξτε ένα μοντέλο με κοντύτερο ρουξούνι. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι βρύσες αποτελούν ένα βασικό και καθοριστικό διακοσμητικό στοιχείο της όλης κατασκευής.

Εντοιχισμένες βρύσες : Για πιό minimal κατασκευές υπάρχουν οι βρύσες οι οποίες εντοιχίζονται μέσα στον τοίχο προσφεροντας έτσι οικονομία χώρου και μοντέρνα αίσθηση. Ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος που έχει ο σωλήνας εκροής για την καλύτερη λειτουργια του συστήματος Νιπτήρας-Βρύση.

Στην μεγάλη τους πλειοψηφία τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από επιχρωμιωμένο ορείχαλκο με γυαλιστερη χρωμέ τελική επιφάνεια και σε καποιες περιπτώσεις υπάρχουν και με Bronze επιφάνεια για πιό κλασσικές επιλογές. Όλες τις μπαταρίες νιπτήρα θα τις βρείτε με ταξινόμηση αύξουσας τιμής.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων