Βρύσες Λουτρού

Απαραίτητο εξάρτημα προσωπικής υγιεινής για κάθε μπάνιο οι μπαταρίες οι οποίες τοποθετούνται στην μπανιέρα η στην ντουζιέρα. Ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης που με την σωστή επιλογή μπορεί να μετατραπεί σε διακοσμητικό και αισθητικό εξάρτημα του χώρου.
Η μεγάλη πλειοψηφία των μπαταριών έχουν επιτοίχια τοποθέτηση και σε εξαιρετικές περιπτωσεις τοποθετούνται σαν επικαθήμενες επάνω στην μπανιέρα η ακόμη σαν επιδαπέδιες, όταν πρόκειται να εγκαταστήσουμε μπανιέρα ελεύθερης τοποθέτησης.
Όλα τα μοντέλα συνοδεύονται από σπιράλ και τηλέφωνο και ανάλογα με την μορφολογία τους διακρίνονται στις παρακάτω κατηγορίες...

Μπαταρίες για μπανιέρα : Οι πιό κλασσικές βρύσες συνιστώνται κυρίως για χρήση στην μπανιέρα. Τοποθετούνται περίπου 20cm επάνω από αυτήν και ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες καθώς διαθέτουν σωλήνα εκροής του νερού μέσα στην μπανιέρα. Ανάλογα με τον τύπο της μπανιέρας που έχετε εγκαταστήσει και της θέσης στην οποία υπαρχουν οι αναμονές για την εγκατάσταση της βρύσης, πρεπει να επιλέξετε το σωστό μοντέλο έτσι ώστε η εκροή του νερού να γίνεται με άνεση και χωρίς προβήματα. Σε ειδικές περιπτώσεις και όταν η μπανιέρα δεν εφάπτεται στον τοίχο θα πρέπει να προτιμήσετε την αγορά επικαθήμενης βρύσης, η οποία θα εγκατασταθεί πάνω στο πεζούλι.

Μπαταρίες για ντουζιέρα : Βρύσες ειδικά κατασκευασμένες για χρήση μέσα σε ντουζιέρα. Μορφολογικα είναι ίδιες με τις βρύσες μπανιέρας μόνο που σε αυτές απουσιάζει ο σωλήνας εκροής του νερου ( ρουξούνι ).

Μπαταρίες με σωλήνα και κεφαλή ντουζ : Τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφανισή τους βρύσες οι οποίες εκτός από τον κορμό της μπαταρίας διαθέτουν και σωλήνα ο οποίος καταλήγει σε μία μεγάλη κεφαλή, Στρόγγυλη η Τετράγωνη. Είναι ένας τύπος που κυρίως χρησιμοποιείται σε ντουζιέρες με καμπίνα.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων