Μπαταρίες μπάνιου

Μεγάλη ποικιλία σε μπαταρίες μπάνιου, ικανές να χρησιμοποιηθούν σε κάθε μπανιο κλασσικό η μοντέρνο. Οι μπαταρίες που σας προσφέρουμε για το μπάνιο επιλέγονται με γνώμονα την ποιότητα, τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους αλλά και την προσιτή τιμή.

Ο βασικός διαχωρισμός τους γίνεται με βάση την χρηστικότητα και είναι...
Μπαταρίες για νιπτήρες : Εδώ θα βρείτε μπαταρίες οι οποίες τοποθετούνται στους νιπτήρες. Υπάρχουν αυτές οι οποίες τοποθετούνται επάνω στον νιπτήρα, επάνω σε πάγκο και είναι κατάλληλες για επιτραπέζιους νιπτήρες αφού διαθέτουν υψηλό κορμό, Εντοιχισμού για πιο minimal κατασκευές και τέλος επιδαπέδιες για πολυ ειδικές περιπτώσεις.
Μπαταρίες για μπανιέρα : Συνήθως είναι επιτοίχιες και τοποθετούνται λίγο πάνω από την μπανιέρα και σε ειδικές περιπτώσεις ειναι επικαθήμενες επάνω στην μπανιέρα η σε κάποιο πρόσθετο πεζούλι.
Μπαταρίες για μπιντέ : Για τοποθέτηση επάνω στον μπιντέ.
Συστήματα εντοιχισμού : Ειδικά σετ για να φτιάξετε το σύστημα που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Σε αυτή την περίπτωση όλες οι συνδέσεις γίνονται μέσα στον τοίχο και είναι κατάλληλα για χρήση περισσότερο σε ντουζιέρες και λιγότερο σε μπανιέρες.
Στήλες με καταρράκτη : Ειδική κατηγορία αποτελούν οι στήλες οι οποίες προσαρμοζόμενες σε οποιαδήποτε βρύση και εάν έχετε, αναβαθμίζουν την λειτουργικοτητά της. Προιόντα με χρήση σε ντουζιέρες αλλά και μπανιέρες.

Έτσι μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ποικιλία τιμών και σχεδίων εκείνα που καλύτερα θα ταιριάξουν στον δικό σας χώρο.To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων