Ορθογώνιες

Μπανιέρες με σχήμα παραλληλόγραμμου σε μεγάλη ποικιλία διαστάσεων. Λόγω του ορθογώνιου σχήματος και της ευκολίας προσαρμογής του σε μεγάλο αριθμό κατασκευών αποτελεί την συχνότερη επιλογή από τους καταναλωτές.

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου οι ευθύγραμμες μπανιέρες εκτός από ένα λειτουργικό στοιχείο του μπάνιου, έχουν και τον ρόλο του εξορθολογισμού των διαστάσεων του χώρου. Αρκετά αστικά μπάνια έχουν αναλογία διαστάσεων ( μήκος / πλάτος ) ιδιαιτέρως υψηλή. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή και τοποθέτηση μιάς ευθύγραμμης μπανιέρας, κάθετα προς την μεγάλη διάσταση αναλαμβάνει τον ρόλο ελαχιστοποίησης της αναλογίας και δίνει στον χώρος ένα πιό ήρεμο διακοσμητικό αποτέλεσμα.

Οι ευθύγραμμες μπανιέρες προσφέρονται είτε μόνες τους είτε συνοδευόμενες από τα εξαρτήματα τοποθέτησης και πλευρικής επικάλυψης. Υπάρχει κατόπιν επιλογής η μεταλλική περιμετρική βάση η οποία βοηθάει στην καλύτερη σταθεροποίηση της μπανιέρας. Είναι αρκούντως χρήσημη εάν επιλέξουμε να τοποθετήσουμε την μπανιέρα μετά από την τοποθέτηση των πλακιδίων. Σε τέτοια περίπτωση είναι αναγκαία και η αγορά εμπρόσθιας και πλευρικής ποδιάς, η οποία κουμπώνει επάνω στην μεταλλική βάση. Σε περίπτωση που τοποθετήσετε την μπανιέρα πριν από τα πλακάκια τότε η εμπρόσθια και πλευρική πλευρά της καλύπτονται από τα πλακάκια.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων