Μπανιέρες με Καμπίνα

Συνδυάστε την λειτουργικότητα μιάς μπανιέρας με την χρηστικότητα της καμπίνας. Για εσάς που θέλετε να έχετε όλα τα πλεονεκτήματα της μπανιέρας αποφεύγοντας όμως τα μειονεκτήματα της, υπάρχει η λύση της επιλογής και τοποθέτησης ενός μοντέλου από την συγκεκριμένη σειρά. Όλες οι μπανιέρες συνοδεύονται απο καμπίνα αυξάνοντας έτσι στο μέγιστο την στεγανότητα του εξωτερικού χώρου.

Μία χρήσιμη επιλογή, ιδίως για μικρά μπάνια εκεί όπου είναι αναγκαία η προστασία των αντικειμένων από την υγρασία. Πολλές φορές έχουμε τοποθετήσει δίπλα στην μπανιέρα το έπιπλο μπάνιου, ένα προιόν που χρήζει ιδιαίτερης προστασίας από το νερό. Με την λύση αυτής της επιλογής προστατεύουμε το έπιπλο δίνοντας του συγχρόνως αντοχή στον χρόνο.

Οι μπανιέρες είναι κατασκευασμένες από Ακρυλικό φύλλο και συνοδευόνται από περιμετρική μεταλλική βάση και εμπροσθια ποδια. Οι καμπίνες είναι από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 5mm και έχουν τα μεταλλικά τους μέρη από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο. Τα κινούμενα τμήματα της καμπίνας είναι συρόμενα και διαθέτουν μαγνητικό κλείσιμο.
Το συνολικό τους ύψος δεν ξεπερνάει τα 2m και τοποθετούνται εύκολα σε οποιοδήποτε μπάνιο.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων