Γωνιακές

Οι γωνιακές μπανιέρες έχουν συνήθως σχήμα τεταρτοκύκλιου και διαστάσεις τους κυμαίνονται από 105 x 105 cm μέχρι 150 x 150 cm. Προσδίδουν στον χώρο μας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, συγχρόνως όμως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή της διάστασης. Επειδή μία μπανιέρα αυτής της κατηγορίας έχει μεγάλο όγκο, δεν πρέπει να ξεπεράσουμε κάποια στάνταρ, όσον σφορά την χωροθέτηση των προιόντων μέσα στο μπάνιο. Κύριο μέλημα μας θα πρέπει να είναι η εναρμόνηση των όγκων μέσα στον χώρο μας.

Ανάλογα με τον χρόνο τοποθέτησης της μπανιέρας θα πρέπει να επιλέξουμε και τα εξαρτήματα της. Συνήθως η τοποθέτηση της πραγματοποιείται πριν από την επικάλυψη των τοίχων με πλακάκια. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να αγοράσουμε μόνο την μπανιέρα, αφού αυτή χτίζεται. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις πολοί καταναλωτές επιλέγουν η μπανιέρα να τοποθετηθεί μετά από την επικάλυψη όλου του μπάνιου από τα πλακάκια ( κάτι που εξασφαλίζει την κατασκευή από μελλοντικές διαρροές ). Σε τέτοια περίπτωση είναι αναγκαία η αγορά μαζί με την μπανιέρα και της περιμετρικής μεταλλικής βάσης αλλά και την ποδιάς της. Ειδικά στηρίγματα τοίχου αναλαμβάνουν να δώσουν προσθετη ακαμψία στην κατασκευή.

Οι γωνιακές μπανιέρες λόγω της μεγάλης εσωτερικής χωρητικότητας προσφέρονται για την τοποθέτηση Υδρομασαζ. Υπάρχει η δυνατότητα όπου αυτό είναι εφικτό να επιλέξετε τον τύπο Υδρομασαζ που θέλετε, έτσι ώστε να μετατρέψετε την μπανιέρα σε ένα χώρο χαλάρωσης και ευεξίας.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων