Ασύμμετρες γωνιακές

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις όπου επιθυμούμε την τοποθέτηση γωνιακής μπανιέρας, όμως αυτό είναι δύσκολο λόγω της ύπαρξης κάποιου αντικειμένου από την μία πλευρά. Ιδανική λύση στο πρόβλημα είναι η επιλογή και τοποθέτηση ασύμμετρης μπανιέρας. Είναι μία λύση στην οποία έχουμε τον ωφέλιμο χώρο στο εσωτερικό της μπανιέρας χωρίς να αυτό να γίνεται σε βάρος του χώρου του μπάνιου μας.
Ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή της μπανιέρας θα πρέπει να δώσουμε στην φορά της γωνίας της, καθώς υπάρχουν μπανιέρες Δεξιάς και Αριστερής τοποθέτησης. Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα της κατ'έπιλογήν αγορας μαζί με την μπανιέρα, περιμετρικής μεταλλικής βάσης και εμπρόσθιας ποδιάς.
Λόγω της μεγάλης εσωτερικής χωρητικότητας των μοντέλων της κατηγορίας, μπορούν να εξοπλισθούν με διάφορα συστήματα Υδρομασάζ, δίνοντας έτσι την δυνατότητα να εκμεταλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της υδροθεραπείας.
Η χρήση ασύμμετρης μπανιέρας προδίδει στον χώρο σας μία ξεχωριστή αίσθηση αρκεί να χρησιμοποιηθεί σωστά. Οι χωρίς υπερβολές διακόσμηση του περιβάλλοντα την μπανιέρα χώρου, μπορεί να οδηγήσει το μπάνιο σας σε ιδιαίτερα όμορφα αισθητικά απότελέσματα.
Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να ζητήσετε την γνώμη μας για την όσο το δυνατόν καλύτερη και ευκολότερη επιλογή σας.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων