Ορθογώνιες

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε Καμπίνες μπάνιου σε ορθογώνια μορφή. Ειτε έχετε χτιστή ντουζιέρα είτε ντουζιέρα απο Πορσελάνη η ακόμη ακρυλική μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες σας μοντέλο. Ολες οι Καμπίνες είναι κατασκευασμένες απο Κρυσταλλο ασφαλείας το οποίο έχει πάχος από 5 - 8 mm και προφίλ επιχρωμιωμένου αλουμινίου με γυαλιστερή επιφάνεια.
Υπάρχουν τα μοντέλα όπου έχουμε είσοδο από το κεντρικό σημείο της κατασκευής και εκείνα στα οποία η είσοδος γίνεται από την μία πλευρά, συνήθως την μεγαλύτερη. Σέ όλες τις καμπίνες τα φύλλα είναι συρόμενα και ασφαλίζουν κατά το κλείσιμο με μαγνητικό τρόπο.
Επιλέξτε από μία μεγάλη πληθώρα διαστάσεων εκείνη που εξυπηρετει καλύτερα τις ανάγκες του χώρου σας, και εκμεταλευτείτε στο έπακρο την λειτουργικότητα της. Η σωστή επιλογή είναι ίσως το κυριότερο στο οποίο θα πρέπει να επικεντρώσετε την προσοχή σας. Πέρα από τις συγκεκριμένες διαστάσεις που θα βρείτε στα αντίστοιχα προιόντα, υπάρχουν και τα ειδικά τεμάχια με την βοήθεια των οποίων προεκτείνετε την κατασκευή σας κατά 3 cm περίπου. Σ εξαιρετικές περιπτώσεις ενδύκνειτε η χρήση 2 προεκτάσεων με μέγιστο κέρδος τα 6 cm.
Όσον αφορά τα κρύσταλλα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κρυστάλλου Διάφανου, Ματ η με Σεριγραφία. Να σημειωθεί ότι το μέγιστο ύψος της καμπίνας φτάνει μέχρι τα 185 cm και σε όλα τα μοντέλα έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή, κατά την επιλογή τους, στην ευκολία συναρμολόγησης.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων