Κυκλικές

Μια ολοκλήρωμένη σειρά από τετράγωνες καμπίνες ντουζιέρας σε τρεις βασικές διαστάσεις, ώστε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στον χώρο σας, σε συνδυασμό πάντα με την κατάλληλη ντουζιέρα. Εργονομικά σχεδιασμένες, ώστε να εξασφαλίζουν την άνεση, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα και το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.
Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο με πάχος που ποικίλει από 4 - 6 mm και επιχρωμιωμένο Αλουμίνιο με γυαλιστερή επιφάνεια. Η πόρτα εισόδου μπορει να είναι συρόμενη, ανοιγόμενη η σπαστή, και η είσοδος στην καμπίνα μπορεί να γίνει από την διαγώνιο η από την μία μόνο πλευρά.
Οι διαστάσεις είναι βασικά τρεις 70x70, 80x80 και 90x90cm, αλλά μπορούν να αυξηθούν κατά 3cm περίπου από κάθε πλευρά προσθέτωντας την κατάλληλη προέκταση από Αλουμίνιο την οποία μπορείτε να επιλέξετε σε καποια μοντέλα.
Το ύψος τους φτάνει το πολύ στα 185cm καθιστώντας τα μοντέλα μία ιδανική επιλογή εκεί όπου έχουμε περιορισμένο ύψος. Τοποθετούνται σε ντουζιέρες πορσελάνης, ακρυλικές η ακόμη κτιστές. Στην περίπτωση που θα τοποθετήσετε την καμπίνα επάνω σε κτιστή κατασκευή φροντίστε ώστε να μετρηθούν σωστά οι εξωτερικές αποστάσεις της κατασκευής, έτσι ώστε να έχουμε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων