Βλέπετε 1–20 από 514 αποτελέσματα

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑΣ


Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε διαχωριστικά κρύσταλλα τα οποία έχουν εφαρμογή σε ντουζιέρες προκατασκευασμένες ( Πορσελάνης, Ακρυλικές η Συνθετικές ) η κτιστές. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι χρήστες επιλέγουν την εγκατάσταση μιάς τέτοιας λύσης, για την προστασία από τα νερά της ντουζιέρας. Βέβαια πριν προβείτε στην αγορά ενός συγκεκριμένου διαχωριστικού δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μήκος που θέλετε να έχει έτσι ώστε να παρέχει ικανοποιητική προστασία του γειτνιάζοντα χώρου με την ντουζιέρα αλλά και να καθιστά την χρήση της απόλυτα λειτουργική. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις όπου η τοποθέτηση διαχωριστικού δεν θα ήταν η ενδεδειγμένη λύση.

Στα θετικά μιάς τέτοιας επιλογής είναι σίγουρα η ευκολία στον καθαρισμό του αλλά και το απέρριτο της τελικής κατασκευής, αφού τα μεταλλικά μέρη είναι λίγα και μόνο στις αναγκαίες στηρίξεις.

Διατίθενται σε κρύσταλλο Security διαφανές η Ματ ( Σατινέ ) με πάχος που κυμαίνεται από 6 έως 8 mm. Το σύνηθες μήκος ξεκινάει από 70 cm και φτάνει μέχρι και τα 120 cm ενώ το ύψος κυμαίνεται από 180 έως 200 cm. Βέβαια σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα ειδικής κατασκευής σε οποιαδήποτε διάσταση και με οποιαδήποτε μορφή ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου. Η επιλογή της ειδικής κατασκευής προτιμάται σε περιπτώσεις όπου μπορεί να έχουμε επικλινή οροφή η εκεί όπου στο σημείο στήριξης στον τοίχο υπάρχει κάποια ιδιαίτερη κατασκευή η οποία δημιουργεί πρόβλημα στην επιπεδότητα του τοίχου.