Καμπίνες Ντουζ Walk in

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν μία πιο minimal κατασκευή για τον χώρο της ντουζιέρας, και την προστασία του υπόλοιπου μπανιου από την περιρέουσα υγρασία. Χρειάζεται να προστατε'υσουμε τον γειτνιάζοντα χώρο με την ντουζιέρα αλλά δεν επιθυμούμε και την τοποθέτηση καμπίνας με όγκο δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με το μπάνιο μας. Σε αυτή την συγκεκριμένη περίπτωση μπορούμε να προτιμήσουμε τις καμπίνες Walk In που όπως δηλώνει και το ονομά τους επιτρέπουν την απρόσκοπτη είσοδο και έξοδο από τον χώρο της ντουζιέρας.

Οι καμπίνες Ντουζιέρας Walk in στην ουσία είναι διαχωριστικά τα οποία τοποθετούνται μόνο στην μία πλευρά της Ντουζιέρας. Κατασκευάζονται απο κρύσταλλο Ασφαλείας με πάχος 8mm, ενώ τα μεταλικά τους μέρη, όπου αυτά υπάρχουν είναι απο Ανοξείδωτο Ατσάλι.

Επειδή οι ανάγκες διαφέρουν από καταναλωτή σε καταναλωτή οι συγκεκριμένες καμπίνες προσαρμόζονται έτσι ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας. Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του πλάτους αλλά και του ύψους του διαχωριστικού καθώς και της μορφής του κρυσταλλυ που θα χρησιμοποιήσουμε ( Διάφανο η με Αμμοβολή ).

Σε κάθε περίπτωση ζητήστε την βοηθεία μας για να σχεδιάσουμε μαζί την καλυτερη δυνατή λύση για τον χώρο σας.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων