Ειδικές Κατασκευές

Ευέλικτες προτάσεις αλλά και ιδιαίτερες λύσεις από το σχεδιαστικό τμήμα, συμβάλλουν στην μεγαλύτερη λειτουργικότητα του χώρου σας, ενώ συγχρόνως προσαρμόζονται στις δικές σας οικονομικές δυνατοτητες και ανάγκες.

Αρκετές φορές στα μπάνια υπάρχουν μορφολογικές δυσκολίες οι οποίες δεν μας επιτρέπουν την επιλογή και τοποθέτηση καποιας έτοιμης λύσης. Αλλες φορές πάλι θέλουμε κάτι με περισσότερο design που να ξεφεύγει από τα συνηθησμένα. Σε κάθε τετοια περίπτωση σας παρέχουμε την δυνατότητα κατασκευής καμπίνας ειδικά για το δικό σας μπάνιο. Οι δυνατότητες επιλογής διαστάσεων ( μήκος, πλάτος αλλά και ύψος ) μας δίνουν απεριόριστες λύσεις σχετικα με την σωστή επιλογή.

Το δημιουργικό τμήμα αναλαμβάνει, μετά από συζήτηση μαζί σας, να σχεδιάσει και να σας προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση. Με την χρήση της τελευταίας τεχνολογίας όσον αφορά τον 3d σχεδιασμό μπορείτε να δείτε το τελικό προιόν που θα αγοράσετε.

Όλες οι ειδικές κατασκευές χρησιμοποιούν κρύσταλλα ασφαλείας με πάχος 8 mm και σε ειδικές περιπτώσεις 10 mm, με όλα τα μεταλλικά μέρη να είναι από Ανοξείδωτο Ατσάλι. Ειδικά προφίλ PVC στεγανοποιούν την κατασκευή ενώ στιβαρά ρουλεμάν η μεντεσέδες αναλαμβάνουν την λειτουργία των κινούμενων τμημάτων. Οι πόρτες εισόδου στην καμπίνα μπορεί να είναι είτε συρόμενες είτε ανοιγόμενες, ανάλογα με τις απαιτήσεις αλλά και την χωροθέτηση των υπόλοιπων ειδών στο μπάνιο.

Η ελευθερία κινήσεων που έχουμε κατά τον σχεδιασμό της καμπίνας μας επιτρέπει να κατασκευάσουμε οποιαδήποτε μορφή και μέγεθος επιθυμούμε, αρκεί να προηγηθεί σωστή μελέτη προς αποφυγή προβλημάτων κατα την χρήση της κατασκευής.

 


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων