για Μπανιέρες


Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να τοποθετήσετε μπανιέρα για το μπάνιο σας και προκειμένου να εξασφαλίσετε μεγαλύτερη λειτουργικότητα και συγχρόνως στεγανότητα, μπορείτε να διαλέξετε την κατάλληλη πόρτα από τοίχο σε τοίχο, η την γωνιακή καμπίνα όταν έχετε μπανιέρα με δύο ελεύθερες πλευρές.
Είναι πολλές οι φορές που θέλουμε να έχουμε μπανιέρα αλλά να μπορούμε να την χρησιμοποιούμε και σαν ντουζιέρα. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι απαραίτητη η τοποθέτηση καμπίνας για να στεγανοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο τον υπόλοιπο χώρο του μπάνιου.
Επειδή οι καμπίνες που προσαρμόζονται στις μπανιέρες έχουν μήκος πάνω από 140 cm δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του τύπου κρυστάλλου ( Διάφανο η με Σεριγραφία ) έτσι ώστε να εναρμονίζεται πλήρως με τον περιβάλοντα χώρο.
Όλα τα μοντέλα είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο ασφαλείας με πάχος 5 mm και ειδική επίστρωση για προστασία κατά των αλάτων, ενώ τα μεταλλικά μέρη είναι από στιβαρό επεξεργασμένο αλουμίνιο υψηλής επιχρωμίωσης. Τα αμορτισέρ που διαθέτουν βοηθούν το αθόρυβο κλείσιμο της καμπίνας το οποίο γίνεται με την βοήθεια μαγνητών επικαλυμένων από PVC.
Τα ειδικά προφίλ τοίχου τα οποία θα βρείτε μέσα στην συσκευασία βοηθούν στην απορρόφηση τυχόν αρνητικών κλίσεων που μπορεί να έχουμε στους τοίχους. Τα συγκεκριμένα προφίλ είναι δυνατόν να δεχθούν διαφορές μέχρι και 20 mm.
Τέλος όλες οι καμπίνες είναι πλήρως αντιστρεφόμενες, κάτι που μας δίνει την δυνατότητα να τοποθετήσουμε το άνοιγμα στην πλευρά όπου μας εξυπηρετεί καλύτερα.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων