Καμπίνες Μπάνιου

Μια ολοκληρωμένη σειρά από καμπίνες μπάνιου που καλύπτουν κάθε γούστο και ανάγκη.

Η μεγάλη ποικιλία σχημάτων (ημικυκλικές, τετράγωνες, ορθογώνιες, ευθύγραμμες απο τοίχο σε τοίχο ) και διαστάσεων με τις αντίστοιχες ντουζιέρες προσφέρουν ευελιξία και δυνατότητα επιλογών. Διάφοροι συνδυασμοί προσδίδουν ένα ιδιαίτερο αισθητικό αποτελέσμα στο μπανιο σας, διατηρώντας ταυτόχρονα τη λειτουργικότητά τους. Υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα χαρακτηρίζει τις καμπινες που είναι εργονομικά σχεδιασμένες, ώστε να εξασφαλίζουν την άνεση σε συνδυασμό με την εύκολη τοποθέτησή τους στον χώρο.

Σήμερα όλο και περισσότεροι καταναλωτές προτιμούν την λύση καμπίνας για εργονομικούς και λειτουργικούς λόγους. Εάν έχουμε πρόβλημα χώρου είναι προτιμότερο να τοποθετήσουμε μία καμπίνα κυκλικής μορφής. Σε κάθε άλλη περίπτωση μπορούμε να επιλέξουμε είτε τετράγωνη καμπίνα είτε ορθογώνια. Οι τετράγωνες υπάρχουν σε τρείς βασικές διαστάσεις 70x70, 80x80 και 90x90cm. Εάν επιλέξουμε ορθογώνια υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των διαστάσεων που μας εξυπηρετουν καλύτερα. Σε περίπτωση που καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν σας εξυπηρετεί τότε υπάρχει η δυνατότητα της ειδικης κατασκευής ανάλογα με τις απαιτήσεις του χώρου σας.
Όλα τα μοντέλα που έχουμε επιλέξει και σας προσφέρουμε είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από κρύσταλλα ασφαλείας με πάχος που ποικίλει από 4 - 8 mm ενώ τα μεταλλικά τους μέρη είναι από επιχρωμιωμένο αλουμίνιο, ένα υλικό με απαρράμιλη αντοχή στην υγρασία. Το σύνηθες ύψος ανέρχεται σε 180 η 185cm και σε κάθε άλλη περίπτωση θα πρέπει να επιλέξουμε την λύση της ειδικής κατασκευής.
Σε κάθε περίπτωση ζητήστε την γνώμη μας για να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή.To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων