Καζάνια Εντοιχισμού

Οι ανάγκες εξοπλισμού ενός σύγχρονου μπάνιου έχουν πλέον αλλάξει. Πολλοί καταναλωτές επιλέγουν πλέον την εγκατάσταση κρεμαστής λεκάνης η επιδαπέδιας χωρίς όμως το καζάνι να είναι εμφανές. Στις παραπάνω περιπτώσεις πρέπει να επιλέξετε ένα καζάνι το οποίο εντοιχίζεται, και εξωτερικά υπάρχει μόνο η πλακέτα χειρισμού η οποία συγχρόνως είναι κα θυρίδα επίσκεψης του μηχανισμού σε περίπτωση βλάβης.

Η διαδικάσία επιλογής του σωστού μοντέλου καθορίζεται από τους παρακάτω παράγοντες.
Πάχος Τοιχοποιιας : Η τοιχοποιία που έχουμε στις κατασκευές μας είναι συνήθως ΜΟΝΗ η ΔΙΠΛΗ. Αφού επομένως επιβεβαιώσετε το πάχος της τοιχοποιίας επιλέξτε το καζάνι με βάση αυτό. Υπάρχουν καζάνια με πάχος 8cm και 12cm αντίστοιχα.
Είδος Λεκάνης : Η λεκάνη που θα προσαρμόσουμε στο καζάνι θα είναι ΚΡΕΜΑΣΤΗ η ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΑ. Αντίστοιχα θα πρέπει να επιλέξουμε το κατάλληλο καζάνι για την καλύτερη εφαρμογή της όλης κατασκευής. Εάν έχετε κρεμαστή λεκάνη θα πρέπει να επιλέξετε καζανι με μεταλλικό πλαίσιο περιμετρικά γαι την στήριξη της λεκάνης. Εάν όμως η λεκανη σας είναι επιδαπέδια μπορείτε να προμηθευτείτε καζάνι χωρίς πλαίσιο το οποίο είναι και οικονομικότερο.
Είδος Τοιχοποιίας : Αυτό θα καθορίσει τον τύπο όσον αφορά το μεταλλικό πλαίσιο που πρέπει να έχει το καζάνι για την σωστότερη τοποθέτηση. Εάν έχετε εγκατάσταση σε τοίχο από Γυψοσανίδα θα πρέπει να επιλέξετε αναγκαστικά καζάνι με μεγάλη μεταλλική βάση η οποία φτάνει έως το δάπεδο.
Σημείο εγκατάστασης : Σπανιότερα συναντάμαι την τοποθέτηση του κάτω από κάποιο χαμηλό παράθυρο η τον εντοιχισμό του μέσα σε διακοσμητικές προεξοχές με χαμηλό ύψος. Αναγκαστικά σε αυτές τις περιπτώσεις επιλέξτε το κατάλληλο μοντέλο για την καλύτερη λειτουργία του.

Αφού κάνετε την επιλογή όσον αφορά τον τύπο που θα εγκαταστήσετε, πρέπει να εφαρμοσετε σε αυτόν και την πλακέτα χειρισμού. Σε κάθε μοντέλο υπάρχει μία ποικιλία από πλακέτες έτσι ώστε να την συνδυάσετε καλύτερα με τον περιβάλλοντα χώρο του μπάνιου.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων