Λεκάνες Απλές

Δεν είναι λίγες οι φορές όπου η έλλειψη χώρου μας οδηγεί στο να επιλέξουμε λεκάνη WC χωρίς καζάνι επικαθήμενο. Επειδή αυτός ο τύπος λεκάνης έχει πάντα την μικρότερη προβολή αποτελεί και την καλύτερη επιλογή για ανάλογες περιπτώσεις.

Εαν επιλέξουμε λεκάνη υψηλής πίεσης το καζάνι έχει τρεις τρόπους τοποθέτησης...

Μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση καθ' ύψος από την λεκάνη. Αυτή η απόσταση ποικίλει ανάλογα με τύπο που θα επιλέξουμε. Υπάρχουν τα καζάνια υψηλής τοποθέτησης τα οποία τοποθετούνται σε ύψος περίπου 2.00m από το δάπεδο, και είναι μία λύση που προτιμάται συνήθως σε μπάνια με κλασσική διακόσμηση. Η άλλη επιλογή που έχουμε είναι τα καζάνια μεσαίας τοποθέτησης τα οποία εγκαθίστανται σε ύψος περίπου 0.95m από το δάπεδο, για απιο απλές κατασκευές.

Το τελευταίο καιρό οι σύγχρονος τρόπος κατασκευής του μπάνιου, οδηγεί τους καταναλωτές στο να επιλέξουν καζάνι εντοιχισμένο. Συνήθως αυτός ο τύπος προτιμάται σε χώρους με μινιμαλιστική διάθεση.

Τέλος σε χώρους κυρίως επαγγελματικούς οι λεκάνες υψηλής πίεσης συνοδεύονται από εντοιχισμένο διακόπτη ελέγχου της ροής του νερού στην λεκάνη ( φλουσόμετρο ) το οποίο συνδέεται στον σωλήνα παροχης του νερού.
Όλες οι απλές λεκάνες WC συνοδεύονται από καλύμμα πλαστικό ABS ( οικονομικότερες επιλογές ) η συμπαγές βακελιτικό το οποίο κατόπιν επιλογής μπορεί να είναι ελεγχόμενης πτώσης ( Sost Close ).

Έτσι λοιπόν είτε έχετε μία απλή κατασκευή είτε θέλετε να δώσετε στο μπάνιο σας μία μοντέρνα μινιμαλιστική διάθεση, επιλέξτε από την σειρά την λεκάνη που ταιριάζει καλύτερα με τις απαιτήσεις του μπάνιου σας.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων