Είδη υγιεινής

Με γνώμονα τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς και την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των δικών σας αναγκών, το e-bath.net επιλέγει και σας προσφέρει επιλεγμένα Είδη Υγιεινής, που θα δώσουν στον προσωπικό σας χώρο μία αίσθηση υπεροχής.
Κατά την διαδικασία επιλογής Ειδών Υγιεινής τρία ειναι τα βασικά κριτήρια τα οποία θα επηρεάσουν και την τελική σας επιλογή...

1. Εάν κριτήριο είναι η λειτουργικότητα και η αντοχή στον χρόνο θα πρέπει να επιλέξετε ένα μοντέλο που θα ικανοποιεί αυτά τα χαρακτηριστικά. Συνήθως τα μοντέλα που εξυπηρετούν αυτά τα στάνταρ έχουν υψηλότερη τιμή, αφού κατασκευάζονται από Ευρωπαικά εργοστάσια και εναρμονίζονται πλήρως με του αυστηρότερους Ευρωπαικούς κανονισμούς.

2. Εάν πάλι κριτήριο είναι η αισθητική του χώρου, επιλέξτε το σωστό μοντέλο που ταιριάζει με αυτήν. Ύστερα από προσεκτική περιήγηση στον τομέα Ειδών Υγιεινής θα βρείτε μοντέλα με κλασσική η με μοντέρνα μορφή, τα οποία μπορούν να εναρμονισθούν κατάλληλα με το μπάνιο σας.

3. Τον τελευταίο καιρό κύριος λόγος που επιρεάζει τις επιλογές μας είναι η τιμή των προιόντων. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε φροντίσει και σας προσφέρουμε Είδη Υγιεινής με οικονομικότερη τιμή, αλλά όχι σε βάρος της ποιότητας και της εμφάνισης.

Εδώ θα βρείτε Λεκάνες με καζάνι οι οποίες αποτελούν μία κλασσική λύση, αλλά επίσης θα συναντήσετε και λεκάνες κρεμαστές στις οποίες προσαρμόζεται καζάνι εντοιχισμού και αποτελούν μία επιλογή η οποία τελευταία προτιμάται όλο και περισσότερο από τους Έλληνες καταναλωτές, για την υψηλή λειτουργικότητα που προσφέρει. Θα βρείτε επίσης την παραδοσιακή λύση του νιπτήρα με την κολώνα, όπως και μπιντέ επιδαπέδια η κρεμαστά.To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων