Βρύσες Κουζίνας

Βρύσες κουζίνας. Εξαρτήματα με υψηλή και καθημερινή χρηστικότητα σε μία κουζίνα. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή κατά την επιλογή της μπαταρίας για τον νεροχύτη της κουζίνας, αφού αυτή αποτελεί ένα χρηστικό και συγχρόνως διακοσμητικό αντικείμενο του χώρου όπου κινούμαστε πολλές ώρες της ημέρας.

Οι βρύσες κουζίνας κατασκευάζονται από ορείχαλκο ο οποίος υφίσταται εξωτερική χρωμίωση η οποία και προσδίδει στο τελικό προιόν αντοχή στον χρόνο. Τα κυριότερα σημεία που θα καθορίσουν την τελική σας επιλογή είναι

Τύπος Νεροχύτη : Ο τύπος νεροχύτη που έχουμε τοποθετήσει παίζει καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της βρύσης. Εάν έχουμε νεροχύτη με δύο γούρνες θα πρέπει να επιλέξουμε ένα μοντέλο με υψηλό ρουξούνι, έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει και τις δύο γούρνες. Τα ρουξούνια με μορφη " Γ " σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ιδανικά. Εάν αντιθέτως έχουμε τοποθετήσει νεροχύτη με ία γούρνα τότε μπορούμε να βάλουμε και βρύση με διαγώνιο ρουξούνι η καμπυλωτό.

Θέση βρύσης : Η θέση της βρύσης σε αρκετές περιπτώσεις καθορίζει από μόνη της τον τύπο βρύσης που θα επιλέξουμε. Εάν πχ πίσω από την βρύση έχουμε ανοιγόμενο παράθυρο θα πρέπει να αγοράσουμε μοντέλο το οποίο δεν ενοχλεί την λειτουργία του. Σήμερα υπάρχουν τέτοιες βρύσες οι οποίες είναι σπαστές η βυθιζόμενες και αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή για την επίλυση του προβλήματος.

Τύπος βρύσης : Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε και μοντέλα με συρόμενο σπιράλ και ντουζ. Το ντουζ το οποίο είναι αποσπώμενο από τον κορμό γίνεται ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις όπου έχουμε πλύση μεγάλων σκευών τα οποία είναι δύσκολο να κινηθούν κάτω από μία κανονική μπαταρία, και όταν θέλουμε να ξεπλύνουμε τον νεροχύτη. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή μπαταρίας με αποσπώμενο ντουζ θα πρέπει να γίνεται αφού ζυγίσουμε τα θετικά και αρνητικα μιας τέτοιας επιλογής.

Τρόπος τοποθέτησης : Σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις επιθυμούμε η τοποθήτηση της μπαταρίας να γίνει επιτοίχια. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τέτοιου τύπου βρύσης η ακόμη εντοιχισμένης.

Αισθητικοί λόγοι : Δείξτε μεγάλη προσοχή στο αισθητικό μέρος της επιλογής. Οπως αναφέραμε παραπάνω η μπαταρία παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην συνολική εικόνα της κουζίνας. Επιλέξτε λοιπόν το μοντέλο το οποίο εναρμονίζεται καλύτερα με τις υπόλοιπες επιλογές σας, κλασσικές η μοντέρνες.

Οικονομικοί Λόγοι : Τον τελευταίο καιρό βαρύνουσα θέση αρχίζει και παίρνει το θέμα της τιμής της μπαταρίας. Και σε αυτή την περίπτωση έχουμε φροντίσει να σας προσφέρουμε αξιόλογες προτάσεις σε οικονομικές τιμές.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων