ΑμεΑ

ΑΜΕΑ σημαίνει άτομα με ειδικές ανάγκες και σε αυτή την κατηγορία εντάσονται άτομα με κινητική, αισθητιριακή η νοητική αναπηρία, άτομα της τρίτης ηλικίας, παιδιά, έγκυες, τραυματισμένοι. Η ύπαρξη αυτών των ατόμων και το γεγονός ότι κάποια στιγμή είναι σχεδόν βέβαιο ότι μεγάλο ποσοσστό του πληθυσμού θα αντιμετωπίσει κινητικά προβλήματα είναι αναγκαία η συστηματική μελέτη αυτών των χώρων.

Εαν πρόκειτε να κατασκευάσετε μπάνιο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από άτομο με ειδικές ανάγκες, εδώ είναι ο καταλληλότερος χώρος για να επιλέξετε. Μέσα από μία ποικιλία προιόντων βρείτε αυτό που καλύτερα ταιρειάζει με τις δικές σας ανάγκες και σίγουρα θα κάνει το μπάνιο περισσότερο λειτουργικό.

Οι ειδικοί κανονισμοί που ισχύουν σε περιπτώσεις όπου επιβάλεται η χρήση του χώρου από άτομα με ειδικές ανάγκες, είτε αυτός είναι ιδιωτικός είτε δημόσιος επιβάλουν την αγορά ανατομικών ειδών υγιεινής. Ο χώρος πρέπει να διαμορφώνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή προσβασιμότητα.

Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε τα παρακάτω προιόντα

Λεκάνες : Οι λεκάνες κρεμαστές η επιδαπέδιες θα πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο που το τελικό τους ύψος να μην ξεπερνάει τα 49 cm. Θα πρέπει να συνοδεύονται από καζάνι χαμιλής πίεσης το οποίο θα έχει άνετη προσβαση από τον χρήστη.

Νιπτήρες : Ανατομικοί νιπτήρες οι οποίοι τοποθετούνται με το άνω μέρος στα 78-85 cm και το κάτω μέρος να απέχει από το δάπεδο περίπου 70 cm. Οι συγκεκριμένοι νιπτήρες αφήνουν το κατάλληλο χώρο για την σωστή χρήση τους από άτομο με αμαξίδιο.

Βρύσες : Ειδικές βρύσες νιπτήρα με μακρυά λαβή για ργονομικότερη χρήση.

Μπάρες στήριξης : Ειδικές μπάρες στήριξης οι οποίες καθιστούν την χρήση των ειδών υγιεινής ακόμη ευκολότερη. Οι μπάρες και οι χειρολαβές είναι ανοξείδωτες χρωμέ η λευκές.

Ανακλινόμενα σκαμπό : Χρήσιμα αντικείμενα για τοποθέτηση κυρίως μέσα σε ντουζιέρες.

Ανακλινόμενο τραπέζι : Τελευταία επιβάλλεται η χρήση ανακλινόμενου τραπεζιού, κυρίως σε δημόσιους χώρους, το οποίο κάνει πιό εύκολη την ζωή όσον αφορά το άλαγμα ενός μωρού.


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων