Έπιπλα Μπάνιου

Γνωρίστε τα έπιπλα μπάνιου στα καλυτερα τους! Υψηλή αισθητική, κομψό design, λειτουργικότητα και αξιοπιστία είναι οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τα επιπλα μας.

Επιλέξτε μέσα από μία ποικιλία επίπλων μπάνιου αυτό που ικανοποιεί καλύτερα τις δικες σας απαιτήσεις. Εαν δεν σας ικανοποιεί καποια από τις έτοιμες λύσεις ζητήστε να σχεδιάσουμε μαζί αυτό το οποίο θα εναρμονισθεί καλύτερα με τις αισθητικές και διακοσμητικές ανάγκες του μπάνιου σας αλλά και τις δικές σας λειτουργικές και χρηστικές απαιτήσεις.
Η δημιουργική ομάδα του e-bath.net χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της 3d σχεδιαστικής τεχνολογίας θα σας προτείνει την τελική μορφή του προιόντος που θα αγοράσετε, περιορίζοντας έτσι τυχόν λάθος επιλογές. Ο σχεδιασμός και η επιλογή των υλικών εξασφαλίζουν την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία των επίπλων στον ευαίσθητο χώρο του μπάνιου.
Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται είτε από έτοιμα βακελιτικά υλικά είτε από επενδεδυμένο MDF το οποίο έχει επικάλυψη φυσικού καπλαμά και επάνω στο οποίο γίνεται η τελικη οικολογική επεξεργασία για την απόδοση των διάφορων χρωματισμών.
Για την επικάλυψη της βάσης χρησιμοποιούμε Νιπτήρες από υαλώδη πορσελάνη, Κρύσταλλο η Συνθετικά υλικά ( Corian, Resin ... ).
Προκειμένου να εξασφαλίσετε τη μέγιστη δυνατή μακροβιότητα των επίπλων, είναι απαραίτητο, στα εθαίσθητα σημεία επαφής του νιπτήρα με το έπιπλο και με τον τοίχο, να τοποθετηθεί πολύ προσεκτικά και επιμελώς σιλικόνη.


ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΦΙΛΤΡΑ

Ευρος Τιμης


To Kαλάθι μου

Το καλάθι σας είναι άδειο

Σύνολο:
0 €
  • Αποστολη σε ολη την Ελλαδα
  • Αγοραστε με η χωρις πιστωτικη
  • Παραδοση εντος 2 ημερων